Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, szerintetek mivel lehetnék mégjobb, "mégtökéletesebb"?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Kitűnő bizonyitvánnyal, 7éve űzök hip-hop táncot, azt mondják nagyon szép vagyok, meg, hogy rendes, kedves. (Nem egóból irom) kitűnő családban élek :D Szeretem őket, ők is engem. Rengeteg ruhám van, szeretek jól öltözködni. Sokszor járok bulizni, azonban nem szoktam bebaszni. Nem szoktam minden nap 6kg sminket magamra kenyni, szinte csak bulik előtt sminkelek. A hajamat sokszor vasalom, de csak mert úgy jobban tetszik. Azt mondták, göndören mégszebb. Nagyon sok pasi érdeklődik utánam, sokan figyelnek fel rám az utcán, bulikban... Én azonban nem reagálok rájuk semmit, max nevetek egyet és megyek tovább :) Ha irnak facebookon (minden nap előgordul, van, hogy többször is) nem irok nekik vissza, egyszerűen nincs kedvem. A felsoroltak közül remélem jónéhány pozitiv, de mégsem érzem magam jónak. Ez mind egy fiu miatt van... Az üsszeset azért "dobom" el mert csak ő kell nekem. Próbálok jó lenni, a legjobb... De, valahogy nem jön össze, és el vagyok keseredve, velem van a baj???2012. febr. 14. 16:03
2/22 anonim válasza:
azt a rohadt életbe, valaki milyen sokat képzel magáról. éld az életed és szállj le a magas lóról.
3/22 A kérdező kommentje:
nem azért irtam, hogy annak tűnjek, csak leirtam azt, amit mások mondanak rólam. Én nem ezeket gonodlom magamról, egyáltalán! ezt csak másoktól hallottam...
2012. febr. 14. 16:06
4/22 anonim válasza:
"ki álomban él, elhagyja a valóságot, amely álma lesz: megismerni a világot"
5/22 anonim válasza:
ha ennyi fiút elutasítasz, akkor igazán úgy tűnik, mintha neked senki nem lenne elég jó, ezért tűnsz beképzeltnek, a fiúk számára elérhetetlennek.
6/22 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy, ha ez mellé még le is nyeled, akkor tökéletes vagy ...
7/22 anonim válasza:
Igen egy kicsit beképzelt vagy.
Nincs olyan lány, aki minden fiúnak tetszik. És ez fordítva is igaz. Lehetsz te akármilyen tökéletes, ha nem vagy az esete.
8/22 anonim válasza:
az elmondottak alapján elégedj meg önmagaddal! barátkozz magaddal fogadd el magad és ha ez sikerül szerintem annak a fiúnak is megfelelsz majd! de elsősorban csak magadnak akarj!! hidd el nem jó mások véleményét folyton nézni.. én soha sem voltam úgymond jó de megtettem ami tőlem telt segítettem figyeltem sok ember más érzéseit érzelmeit.. de tönkre tettem magam mert magammal nem foglalkoztam most itt vagyok depressziósan mert másoknak mindig meg akartam felelni de csak egy valakinek kell és az TE vagy! remélem továbbra is sikeresen megy az életed és eléred hogy a fiúval legyen közös jövőd! :D és ezt őszintén kívánom!
10/22 anonim válasza:
Akkor szerzd meg magadnak azt a fiut akit szeret,lehet,hogy ő nem is tudja,beszélgess vele és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!