Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, szerintetek mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, szerintetek mivel lehetnék mégjobb, "mégtökéletesebb"?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Kitűnő bizonyitvánnyal, 7éve űzök hip-hop táncot, azt mondják nagyon szép vagyok, meg, hogy rendes, kedves. (Nem egóból irom) kitűnő családban élek :D Szeretem őket, ők is engem. Rengeteg ruhám van, szeretek jól öltözködni. Sokszor járok bulizni, azonban nem szoktam bebaszni. Nem szoktam minden nap 6kg sminket magamra kenyni, szinte csak bulik előtt sminkelek. A hajamat sokszor vasalom, de csak mert úgy jobban tetszik. Azt mondták, göndören mégszebb. Nagyon sok pasi érdeklődik utánam, sokan figyelnek fel rám az utcán, bulikban... Én azonban nem reagálok rájuk semmit, max nevetek egyet és megyek tovább :) Ha irnak facebookon (minden nap előgordul, van, hogy többször is) nem irok nekik vissza, egyszerűen nincs kedvem. A felsoroltak közül remélem jónéhány pozitiv, de mégsem érzem magam jónak. Ez mind egy fiu miatt van... Az üsszeset azért "dobom" el mert csak ő kell nekem. Próbálok jó lenni, a legjobb... De, valahogy nem jön össze, és el vagyok keseredve, velem van a baj???

2012. febr. 14. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mindig a csajok pattognak hogy miért nem megy oda hozzájuk a csávó, most meg ő akarja a srácot de nem megy oda, akkor meg?
2012. febr. 14. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:
pippants le engem, attól szerintem még jobb lennél
2012. febr. 14. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

érdekes, egyes embereknek mennyire fáj, hogy a kérdező jobb náluk és ezt úgy vezetik le, hogy elkezdik fikázni mennyire beképzelt :)

szánalmasak vagytok :)

20/F

2012. febr. 14. 16:14
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
A magyar helyesírás szabályai című könyv tanulmányozása sokat dobna rajtad.
2012. febr. 14. 16:15
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Én végig se voltam hajlandó olvasni h ajnározza magát. Nem vagyok féltékeny. Erre pfffff. Ne nevetess. Én nem vagyok elszálva és tökéletes kapcsolatban élek a vőlegényemre. Ugyan mit irígyelnék egy ien beképzelt pic,sán?? XD
2012. febr. 14. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat vőlegényemmel. Nehéz röhögés közben írni XD
2012. febr. 14. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:

"Ha irnak facebookon (minden nap előgordul, van, hogy többször is) nem irok nekik vissza, egyszerűen nincs kedvem."

Muhahaha:D:D:D

2012. febr. 14. 16:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Drágaság, mindig van egy, aki más mint a többi. Kezdeményezz felé, ha nincs még semmi közöttetek.
2012. febr. 14. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni. Amúgy meg nem lehetsz még tökéletesebb, mert kicsit sem vagy az.
2012. febr. 14. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:

"Jó tanuló, jó sportoló, kedves, barátságos, megfelelő mennyiségű önbizalommal rendelkező,csinos és szép kislány csak Rád vár."

Küldd el ezt az üzenetet az illetőnek.

2012. febr. 14. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!