Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek összebújva aludni? Gáz ha én nem?
Szeretem a páromat,életem értelme,de nem bírok összebújva aludni,úgy érzem megfulladok.. igen,van közöttünk jónéhány kiló különbség,(több mint 50 kiló)de ha csak át akar ölelni,levegő után kapkodok,szegény meg nem érti..
és én sem,mert tényleg őszintén szeretem..
olvastam régen valahol hogy az alvó poziciónk jellemzi a kapcsolatunkat.. háááát.. igaz lehet?
Szia!
Arra nem tudok válaszolni, hogy gáz-e, ezt Te érzed.
Mi ketten mindig összebújva alszunk. Ha fal felé fordul, én is utána fordulok, és átkarolom. Valamikor éjszaka arra kelek fel, hogy álmában magához húz, átölel :) Köztünk van olyan 30 kilós különbség, nem tudom, hogy ennek mennyi köze van hozzá. Nem is tudom elképzelni, hogy külön aludjunk. Egyszer fordult elősz veszekedés után, rossz is volt. Már azért is, mert veszekedtünk, meg hogy nem értünk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!