Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus hajlamaim vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus hajlamaim vannak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy az egyik ismerősömnek, aki lány bejövök nagy valószínűséggel..eléggé ezt veszem ki akkor, amikor találkozunk...valahogy ez így felkeltette bennem az érdeklődést, és a vágyat is talán, hogy milyen is lehetne..

Mostanában egyre többet gondolok erre, de lehet azért is, mert a fiúkból nagyon elegem lett az utóbbi idők miatt..

Vélemény?

2012. febr. 13. 23:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőben inkább a fiú iránt kezdenek erősödni az érzések, a lány iránt jelenleg sajnálatot érez.

Az volna a helyes döntés, ha a fiúra hajtanál, s egy szerelmen alapuló komoly párkapcsolatban élnél. Mindannyian tudjuk, hogy mostanság menő és trendi a leszbikusság, illetve a női biszexualitás, de ha Te ne normális szexuális identitású nőnek születtél, akkor csak kíváncsiságnak álcázott menősködés végett kipróbálnád a leszbikusságot?

Ennek nem sok értelme van, sőt hosszú távon káros is lehet. Pont olyan, mintha egy leszbikus nő kipróbálná férfival, csak mert kíváncsi. Valódi vágyai ellen élne.

2012. márc. 1. 11:43
 22/25 anonim ***** válasza:

"de ha Te ne normális"

Itt a "ne" elírás. Szóval: "ha Te normális..."

2012. márc. 1. 11:44
 23/25 anonim ***** válasza:

A '17'-es vagyok újra :D :)

21-es! Van benne valami egyébként! De ezt csak a kérdező tudhatja igazán, hogy sajnálatot érez, vagy nem tud dönteni a fiú és a lány között!

Én azt javaslom, hogy határozottan dönts mindenképpen. Ezt neked kell tudnod, hogy ki iránt érzel erősebbeket. Érdekel ez a fiú annyira, hogy belekezdj egy kapcsolatba vele és csak rá tudj koncentrálni? És ha belekezdessz nem fogod e úgy érezni, hogy elszalasztottad a lehetőséget a lánnyal?

De a legfontosabb, hogy érzelmeid vannak e lány felé, vagy csak puszta kiváncsiság.

Kérdező! Egyébként ha gondolod írj privát üzenetet és szívesen beszélgetek veled erről, ha ez esetleg valamennyit segít tisztázni az érzéseidet.

Én is egy heteroszexuális nő vagyok,a mai napig a férfiakhoz vonzódom, mégis belekeveredtem nővel egy elég zűrős kapcsolatba, 1 évre, úgy, hogy közben mindkettőnk életében megfordultak férfiak...

2012. márc. 1. 13:20
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok, majd reagálok azokra a válaszokra is, amikre eddig még nem, de most kérdeznék valamit..

Ha facebookon az érdeklődési körénél az van, hogy 'férfiak'..

Akkor benéztem a dolgokat vele kapcsolatban?

Mert ha leszbi lenne ok, nem írja ki, hogy a nők érdeklik, de akkor azt sem, hogy a férfiak:/

2012. márc. 15. 23:36
 25/25 anonim ***** válasza:

"17"-es vagyok újra :D :)

Szerintem ez az érdeklődési kör téma egy tág fogalom, ki hogy érti.

Egyik ismerősömnek pl úgy van beállítva, hogy nők és férfiak, pedig csak a férfiak érdeklik ÚGY :D

Egyszer rákérdeztem és azt mondta, hogy azért, mert ő barátilag értette ezt az "opciót" mikor kitöltötte..És valahol jogos is. Bárhogy lehet ezt érteni.

Egyébként meg érdeklődhet attól férfiak iránt. Te is férfiak iránt érdeklődsz alapjáraton, mégis most felkeltette az érdeklődésedet egy lány... :)

Ebből a Facebook érdeklődési körből ne következtess semmire.

2012. márc. 16. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!