Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőm elég jó csaj, és sokat vagyunk együtt. a múltkor elkezdtünk arról beszélni, hogy vajon milyen egy lánnyal csinálni. És akkor azt mondta, hogy ő szívesen kipróbálná. Én elfordultam, de utána rájöttem, hogy jó lett volna akkor azt mondani, hogy igen, én is. azóta ha találkozunk mindig megsimogat valahol (hát, poci, váll...), és akkor visszagondolok erre a pillanatra.2012. jan. 29. 14:54
3/10 anonim válasza:
te már csak negyedik lehetsz :P
4/10 anonim válasza:
nem biztos, hogy leszbi vagy, de úgy tűnik, szívesen kipróbálnád lánnyal. hajrá!:)
6/10 anonim válasza:
úgy néz ki ebből gang bang lesz a végére XD
7/10 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus, csak divatmajom...
Mostanában lassan divat a nők közötti szex - nem egy olyan barátnő párost ismerek, akik már kipróbálták egymással LEGALÁBB a csókot...
Az egészben nem is az a legfájóbb, hogy erre vágytok, hanem hogy engem nem vesztek be... :'( :D
23/F
8/10 anonim válasza:
Én is szeretnék jegyet váltani...
10/10 Anolisz22 válasza:
Szerintem vonzódsz hozzá:)Szoktál vele fantáziálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!