Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen leszbikus élményben volt már részetek lányok?
Ezen minden mai 16 éves átesik.
Undorítónak tartom az ilyen lányokat.
És élvezted vele? Gondolkoztál már a folytatáson?
Annyit még,hogy két nő szexuális közeledése,sokkal inkább tetszik-függetlenül attól,hogy férfi vagyok-hiszen a női test,a természet remekműve!!!
Minden nő,látott már másik nőn olyat,ami megmozgatta a fantáziáját,aki azt állítja,hogy nem,az vagy hazudik,vagy frigid!!! SZERINTEM...
én a legjobb barátnőmmel kb 1 évvel ezelőtt csókolóztam egy buliban :D aztán a következő házi buliban már jobban elszórakoztattuk egymást.. ;) és azóta is van néha h amikor egymásnál alszunk történik egy kis nyali-fali :$ :D
18L
Sok és jó élményben volt részem. :D
16:13:
"Minden nő,látott már másik nőn olyat,ami megmozgatta a fantáziáját,aki azt állítja,hogy nem,az vagy hazudik,vagy frigid!!! SZERINTEM..."
Ez amit írsz, a heteroszexuális definítciója, és elég sok heteró nő van. Meg mindenféle a leszbikus és a heteró között. A KINSEY-SKÁLA ÉS A SZEXOLÓGUSOK SZERINT.
22/N (leszbikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!