Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok a 15év korkülönbség? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 15év korkülönbség? Ha mondjuk a férfi 40 a nő meg 25 éves. Mennyire zavarja ez a férfiakat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 10:46
1 2 3
 11/21 KLászló ***** válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy a férfit zavarja e, hanem az, hogy téged zavar-e. Ha ezt így megkérdezed ismeretlenektől, ez azt jelenti, hogy téged zavar. Nem tudjuk futó kapcsolatról, vagy valami komoly dologról van szó. Az ideális nő és férfi kapcsolatában, ha a férfi 10 évvel idősebb. Ez a különbség még fiataloknál is elmegy de idősebb korban is teljesen rendben van. Az hogy mekkora a szexuális vágy a férfiban, az elsősorban a nőn múlik. Nem akarom azt részletezni, de ha a feleség NŐ marad ott nem lesz gond a szexxel később sem. A kérdésre visszatérve, a férfit nem zavarja ha a nő 15 évvel fiatalabb.
2012. febr. 18. 08:14
 12/21 Tortillavadász válasza:
Nem árt tudni, hogy a sztereotípiák miatt a nőre mindig úgy fognak nézni, mint egy vampra, aki bizonyára elszerette az előző nejétől a férfit. Akkor is, ha nem is volt nős a férfi.
2012. febr. 18. 11:07
 13/21 Tortillavadász válasza:
Még annyit, hogy nálunk is hasonlóan nagy a korkülönbség, tapasztalatból írtam a fentieket, nem előítéletből.
2012. febr. 18. 11:08
 14/21 Bartos András válasza:
Az én apukám és anyukám között 16 év volt a korkülönbség de ez ami neveltetésünknél sajnos meg is látszott sajnos soksz
2012. febr. 18. 11:26
 15/21 Bartos András válasza:
De szerintem nem ez az igazi kérdés hanem az hogy a gyerek nevelést menyire befolyásolja és a későbbiekben milyen a családi összhang!De a kérdésedre a válasz hogy NEM zavarja.DE HANGSÚLYOZNÁM HOGY NEM EZ A LEGFONTOSABB KÉRDÉS!Hanem amit az előbbiekben említettem!
2012. febr. 18. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem zavar. Sőt! Én tovább megyek a 25 sem zavarna. 49 vok.

Ha gondolod kipróbálhatod.

2012. febr. 19. 09:22
 17/21 anonim válasza:
Én 40 éves férfi vagyok. Most zártam le egy kapcsolatot. Kifejezetten a huszonéves korosztályt méregetem. A jó kapcsolat egyik feltétele az alkalmazkodás. Ezért nehéz a korombeliekkel jó kapcsolatot felépíteni. Mi már kevésbé alkalmazkodunk. Egy huszonéves partner ebben jó lehet. Természetesen legyen szellemileg elég érett különben a saját hajunkat téphetjük a kiáradó hülyeségtől. A szexuális aktivitás pedig a nőknél korábban csökken ezért probléma itt sem lehet....
2012. febr. 20. 07:42
 18/21 anonim válasza:
Nem sok. Köztünk is annyi van, de nem észrevehető. Nem a korkülönbség számít, hanem az őszinteség és a kommunikáció. Ha ezek nincsenek, tök mindegy, ki hány éves. Én néha amúgy is azt érzem, hogy két gyermekem van, hiába ő az idősebb. :)
2012. febr. 20. 09:30
 19/21 70Márti válasza:
A párom és köztem 19 év van. A kapcsolatunk teljesen rendben van. A volt férjem 5 évvel volt nálam idősebb, de korántsem kaptam annyi szeretetet és megbecsülést, mint most. Eleinte én is tanácstalan voltam. Inkább attól féltem, hogy mi lesz, ha elveszítem. Most nem gondolkodom ilyeneken. Közös gyerekünk nincs, de ennek más oka van.
2012. febr. 20. 15:32
 20/21 anonim válasza:
Az attol függ.Én és a párom között is annyi a korkülömbség és jol megvagyuk.Én komolyabb vagyok ömeg komolytalanabb mint kortársaink igy tök egy hullámhosszon vagyunk.
2012. febr. 23. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!