Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen járok szórakozóhelyekre, dolgozok elég sokan szeretnek de sehogyem tudok a lányokhoz közeledni. Mit tegyek? Már 5 hónapja járok edzeni mert egy kicsit nagydarab vagyok de már dolgozok az ügyön
Látom, a 61%-os rendületlenül nyomatja a "csak a külső számít"-szöveget. :D
Kérdező, te meg menj le úgy egy szórakozóhelyre, hogy a fő célod, hogy jól érezd magad. Felejtsd el egy időre a csajozást, sőt, ez alatt az idő alatt TILOS csajoznod. Táncolhatsz velük, beszélgethetsz, de semmi konkrét dolog (telefonszám-szerzés, csók stb.) nem történhet velük.
Csináld ezt pár hétig és rengeteget fog javulni a kisugárzásod. Rájössz, hogy a nők nélkül is jól érezheted magad a bőrödben, nem leszel többé kétségbeesett és pont ez a hozzáállás tesz majd sokkal eredményesebbé.
kell, kell, oké, de okosan írja az egyik válaszoló, ha nem görcsölsz rá a témára és egyszerűen az a célod, h jól érezd magad, hamarabb megtalálnak, mintha nyáladat csorgatva tekintgetsz körbe a következő potenciális kiszemelted után. na jó, ez most túlzás volt, de tényleg igaz.
figyelj, az jó, ha dolgozol azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. nem tudom, mit értesz azon, h nem tudsz közeledni lányokhoz, de ezt sem kell túlspilázni. egy normális lány nem várja, h kézen állva közeledj hozzá vicceket mesélve. ha nem liheged túl a dolgot, laza vagy, érdeklődő és valamennyire egyedi, és látják, h van bátorságod odamenni, az szerintem sokat számít. vagy javítsatok ki, ha tévedek, de nekem ennyi bőven elég, már ami a leszólítást illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!