Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak még valamit hozzá? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak még valamit hozzá? Ha van ötletetek akkor írjatok!

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki tetszik és már dumcsiztunk is msn-en jót beszélgettünk és most írok komit a vipjére csak nemtom hogy ez így jó -e..Szerintetek írjak még bele valamit? Vagy így nem uncsi?

(Azt tom hogy neki is bejövök mert mondta, meg h nagyon jól nézek ki..)

Én 14 vok a pasi 17.

Vipen ezt írtam neki: (de még nem küldtem el mert ha még van valami ötletetek ami nekem is tetszik akkor beleírom)

Nah és már jól nyomod a gitáron?

Mer akkor én elviszem a szintimet te meg hozod a gitárt és akkor majd nyomjuk ketten:D

Nah mit szólsz hozzá?

Pusz

Azért írtam mert vipen gitározik a pasi...

Hogyha van ötletetek hogy még mit írjak bele akkor írjatok lécci köszi! Pusz

2009. jún. 3. 09:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Csak már msn-en annyi mindent beszéltünk hogy már nemtom hogy mit kérdezzek tőle vagy hogy milyen témát hozzak fel?

Ha valaki tud tanácsot írni akkor írjon köszi! :D

2009. jún. 3. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem jön magától,akkor ne eröltesd,nincs rosszabb egy eröltetett beszélgetésnél...egyszerüen csak köszönj rá,kérdezd hogy mizu,a többinek jönnie kell!!
2009. jún. 3. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, szerintem ennek a kommentelés nélkül is mennie kell... Nagyon szorítok neked! :)
2009. jún. 3. 11:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Aranyosak vagytok:D

2009. jún. 3. 11:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Aki írt ide, az írhat privát e-mailt és ha van msn-e akkor ott dumcsizunk..köszi előre is:D (Persze csak ha van kedvetek!) Ha lehet 14 éven aluliak ne nagyon.
2009. jún. 3. 12:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Most írtam neki msn-en és nem ír vissza:S de sztem nincs a gépnél mert amikor először felvettem akkor se volt ott vagyis írta hogy pill..
2009. jún. 3. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!