Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak még valamit hozzá? Ha van ötletetek akkor írjatok!
Van egy pasi aki tetszik és már dumcsiztunk is msn-en jót beszélgettünk és most írok komit a vipjére csak nemtom hogy ez így jó -e..Szerintetek írjak még bele valamit? Vagy így nem uncsi?
(Azt tom hogy neki is bejövök mert mondta, meg h nagyon jól nézek ki..)
Én 14 vok a pasi 17.
Vipen ezt írtam neki: (de még nem küldtem el mert ha még van valami ötletetek ami nekem is tetszik akkor beleírom)
Nah és már jól nyomod a gitáron?
Mer akkor én elviszem a szintimet te meg hozod a gitárt és akkor majd nyomjuk ketten:D
Nah mit szólsz hozzá?
Pusz
Azért írtam mert vipen gitározik a pasi...
Hogyha van ötletetek hogy még mit írjak bele akkor írjatok lécci köszi! Pusz
Szerintem ne írj neki kommentet, legalábbis én nem írnék. Ha bejössz neki akkor úgyis lép majd valamit, meg ha fent van msnen akkor ott úgyis mindent megtudtok beszélni:) Meg a kommentet mindenki látja, ami nem biztos, hogy jó. De ha nagyon írni akarsz neki akkor csak valami rövidet, pl hogy tetszik ahogy játszik vagy iesmi, de ennél ne többet. Ne lássa Rajtad 100%osan, hogy odavagy érte, attól elbízza magát.
20/L
Aham köszi!
Hát nemtom akkor lehet hogy nem írok..xD
Ha majd ő is ír mert azt mondta h majd ír komit vipre, akkor majd én is és akk már ezt írom le!
Egy komit már írtam neki de az csak annyi volt h nagyon ott vagy pusz.
Előző vagyok:)
Helyes, meglátod úgyis kialakul majd a dolog, sok sikert és boldogságot kívánok előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!