Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nagyon viszataszito ha egy lanynak csunyak a labujjai?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 23:04
1/13 anonim válasza:
Ez változó. Attól függ hogy kinek mi a csúnya....
2/13 anonim válasza:
Nem mindegy hogy mit értesz csúnya alatt. Ha olyan dolog amin nem tudsz változtatni, tegyük fel kicsit görbék,vagy túl hosszúak az nem hiszem hogy bárkit is visszataszítana; ellenben a sok szőr meg a gombás köröm igen, mert az igénytelenség.
(amúgy lány vagyok)
3/13 A kérdező kommentje:
Nem szoros es nem is gombas. Csak a masodik hosszabb mint az elso es nagyobb koz van mint altalaban.
2009. jún. 2. 23:16
4/13 anonim válasza:
Szerintem emiatt ne legyen semmi komplexusod, ha egy fiúnak nem tetszel, az nem emiatt lesz. Sőt,az ilyen apró dolgoktól lesz az ember egyéni ;)
5/13 anonim válasza:
Egy ilyen apróság miatt ne aggódj:)
Engem biztos nem zavarna, de szinte biztos, hogy másokat sem. A leendő pároddal ezen még viccelődhettek is majd:D. Persze, ha te nem bánod majd.:)
6/13 anonim válasza:
Én különösen megnézem egy csaj lábfejét. Nem tudom, hogy miért, de izgatónak tartom. A te esetedben, ha ennyiről van tényleg csak szó, akkor ezt kifejezetten vonzónak tartom. Szeretem egy lány lábát masszírozni és a tiédet is imádnám valószínűleg. Egyébként az, hogy a "második lábujjad nagyobb, mint az első az nem ritkaság. Sokan vannak vele így.
7/13 anonim válasza:
Nekem pont az egyedi lábujjak tetszenek. Ez nagyon vonzó tud lenni.
8/13 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ez annyira befolyásolná őket, nekem kis picik vannak :D 20/l
9/13 anonim válasza:
szia!
nekem is hosszabb a második ujjam mint az első:-)
És csak az egyik lábamon:-)
mégis elkeltem,mert menyasszony vagyok,nemsokára feleség:-)
Ha valakinek igazán tetszel és szeret,mindenképp elfogad:-)
10/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos egy nő kéz-és lábfeje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!