Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggyőzzem, vagy hagyjam?
Nyolcadikosok vagyunk, én szerelmes vagyok egy lányba, ő lesz Y a történetben, de egy másik osztálytársam gyorsabb volt, a történetben ő lesz X.
Tehát szerelmes voltam, már nem is jártam nagyon messze, amikor X-szel járni kezdtek, gondoltam, hagyom a ***-ba őket, majd keresek másik csajt, de X tiszta hülye!
Teljesen egymásba vannak zúgva, de X olyan dolgokat csinál, hogy az osztály előtt éget, meg a folyosón úgy ordibál a levegővel, mint a cigányok, Y meg csak nevet rajta. Ezt azóta csinálja, amióta járnak. "Teszi a fejét" falusiasan fogalmazva. Engem már nagyon idegesít, mert amikor szünetbe megyünk kezelni, megyek hozzá (X-ről van szó), és elkezd kiabálni mély hangon: "MIVA?!", Y meg csak nevet szokás szerint amikor látja, pedig jóban vagyunk, fiú-lány barátságban. Amikor elmegyek, akkor meg: "KEZELNI KIFOG?". ((szánalmas)) Ő a leghülyébb az osztályból még normális ember módjára sem lehet beszélgetni vele, de X és Y egymásba vannak b*... hadd ne mondjam.
Nem tudom, hogy amikor megint éget, akkor megmondjam neki, hogy le lehet rólam szállni, vagy csak hagyjam magam égetni inkább, vagy Y-t győzzem meg, vagy hagyjam az egészet a p***-ba?
Azt biztos nem fogom hagyni, hogy égessen, meg így beszéljen velem, attól hogy ő a nagy drogos meg cigis. Őneki ez a "menő", hogy drog, cigi, alkohol, buli, disco, csaj.
A történet lényegének tulajdonképpen nem sok köze van a csajhoz, ahogy én látom. Van egy szerinted erösebb srác az osztályban , aki felszedte a majdnemcsajodat, és azóta folyamatosan oltogat. Neked meg tele vele a tütüd, csak épp nem tudod, hogy mit kéne lépni.
Ha a helyedben lennék biztos hogy nem vállalnám az osztály bohóca vagy a csicskaszerepet , minden jópofizás nélkül nekimennék a srácnak amikor megint beszól.
Se nagydarab, se überkemény nem voltam soha, párszor elég szépen kaptam a képemre, mégse voltam soha nyuszi.
Ez nem a lovagiasságról szól, föleg nem akkor, ha nagyobb, meg erösebb nálad , ami a kezedbe kerül használd, és ne várd meg hogy ö üssön elöször. Ha földre került ne várd meg amig feláll, addig üsd amig fel nem adja.
Begyüjtesz vele egy igazgatóit ,meg pár kék foltot, viszont utána mindenki emberszámba fog venni a suliban.
Ha szerencséd van, és a kiscsaj tényleg csak arra bukik , hogy a srác milyen "faszagyerek" , akkor még az is lehet, hogy át fog pártolni hozzád.
"Mit csinálsz amikor azt mondja, hogy "Kezelni ki fog?""
Semmit. Csak megyek tovább, nem figyelek rá. De már kezdem unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!