Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még a barátságunk olyan mint régen? Vagy inkább hagyjam a csudába?
2 és fél éve ismertem meg egy srácot.2 évig a legjobb barátom volt.Igaz megesett,hogy néha össze kaptunk totál hülyeségeken,de rá ha hajnalok hajnalán is számíthattam.Ha el voltam keseredve ő vigasztalt.Volt hogy órákat lógtunk telefonon,és beszélgettünk.Aztán jó féléve minden megváltozott.Megismert egy csajt aki tegyük hozzá alapból nem is hozzá való volt.S teljesen kifordult magából.Pedig sosem mondtam neki,h nem hozzá való a csaj,sőt a csaj ellen se beszéltem soha.Még is én lettem a szemében a rossz.Le qrvázott,elküldött melegebb éghajlatra mert,hogy én nem örülök vele.Nagyon fájt ez nekem hónapokig.Sokat sírtam,mert hiányzott a legjobb barátom.2 hónapja végre sikerült össze szednem magam,erre ma rám írt mint ha mi sem történt volna.Bocsánatot kért,és belátta h ő volt a hülye.Egy csomó fájó seb szakadt ezzel fel bennem,mert minden közös ismerősünknek szidott ha kellet ha nem.Nem is értem,mit akarhat.Azt se tudom meg e tudok még neki bocsájtani valaha azokért amiket rám mondott ok nélkül.Hisz mindig kiálltam érte,stb.Most is sírok ahogy ezeket leírom.Az egyik felem bízik abban,hogy vissza kapja a régi barátját,a másik felem meg retteg attól,mi lesz ha megint átkapcsol neki.
Ti mit tennétek a helyemben?
hát igen vannak olyanok akiket megváltoztat egy kapcsolat
lesz*rja a barátait
minden esetre találkozzatok beszéljétek meg személyesen ezt
Hát nézd. Barátnak megbocsát az ember dolgokat. De te tudod, hogy nálad ez belefér e.
Nekem is volt ilyen félbeszakadt barátságom. Sosem lett már ugyanaz. Pedig én próbálkoztam... :S
Mondd meg neki, hogy ez egyszer megbocsájtasz, de az első szemétségre repül, és a képét se akarod látni utána.
Szegénykém... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!