Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggyőzzem, vagy hagyjam?
Nyolcadikosok vagyunk, én szerelmes vagyok egy lányba, ő lesz Y a történetben, de egy másik osztálytársam gyorsabb volt, a történetben ő lesz X.
Tehát szerelmes voltam, már nem is jártam nagyon messze, amikor X-szel járni kezdtek, gondoltam, hagyom a ***-ba őket, majd keresek másik csajt, de X tiszta hülye!
Teljesen egymásba vannak zúgva, de X olyan dolgokat csinál, hogy az osztály előtt éget, meg a folyosón úgy ordibál a levegővel, mint a cigányok, Y meg csak nevet rajta. Ezt azóta csinálja, amióta járnak. "Teszi a fejét" falusiasan fogalmazva. Engem már nagyon idegesít, mert amikor szünetbe megyünk kezelni, megyek hozzá (X-ről van szó), és elkezd kiabálni mély hangon: "MIVA?!", Y meg csak nevet szokás szerint amikor látja, pedig jóban vagyunk, fiú-lány barátságban. Amikor elmegyek, akkor meg: "KEZELNI KIFOG?". ((szánalmas)) Ő a leghülyébb az osztályból még normális ember módjára sem lehet beszélgetni vele, de X és Y egymásba vannak b*... hadd ne mondjam.
Nem tudom, hogy amikor megint éget, akkor megmondjam neki, hogy le lehet rólam szállni, vagy csak hagyjam magam égetni inkább, vagy Y-t győzzem meg, vagy hagyjam az egészet a p***-ba?
Azt biztos nem fogom hagyni, hogy égessen, meg így beszéljen velem, attól hogy ő a nagy drogos meg cigis. Őneki ez a "menő", hogy drog, cigi, alkohol, buli, disco, csaj.
én: 14/F
X: 14/F
Y: 14/L
Én csak úgy megszokásból is írom XY-nal, meg nekem így áttekintketőbb (ez csak az ÉN véleményem!) de majd legközelebb akkor nem így írom.
Amúgy én is hagynám őket, de mindig éget a köcsög. Legközelebb már nem fogom hagyni magam, mindig rajtam röhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!