Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, ha leszbikus vagyok?
Nem vagyok még biztos saját magamban, mert még túl fiatal vagyok. De kezdem úgy érezni, hogy egyre inkább a lányok felé terelődik az érdeklődésem, és a jellemem is kissé fiús. Tudnátok olyan példákat mondani (írni), ami egyértelműen a másságra utal?
Kérlek, válaszoljatok minél többen!
Egy idézet a South of Nowhere-ből:
-Honnan tudod,hogy meleg vagy?
-Honnan tudod,hogy hetero vagy?
Igazi bölcsesség :D Onnan tudod,hogy vagy szereted azt a lányt és vele akarsz lenni,vagy szereted azt a fiút és vele. :)
Szia!
Én nekem 24 éves koromban kezdett el a fejemben a fejemben megszületni a felfedezés. De 21 éves koromban már mutattam jeleit.
Volt előtte néhány férfi párom, de sosem éreztem azt a pluszt, amit általában egy nem a másik nem iránt érez.
Mindig is a nőknél éreztem.
Nem tudom rendesen elmondani, de a nőkkel hamarabb kerültem mélyebb kapcsolatba és egy ilyen kellemes melegséget árasztottak magukból ha a közelemben voltak, amit csak én éreztem és amitől vágytam hogy a közelükben legyek.
Illetve ha fantáziáltam, mindig nőkről képzelegtem.
Imádtam az illatukat, az alkatukat, mindent - míg a férfiak semleges reakciókat váltottak ki.
Nem voltam magamban biztos, így megpróbáltam tisztázni.
Ugyanis egyérszt én a családom női tagjaihoz mindig is jobban kötődtem; a férfi tagok hajlamosak voltak erőszakosak lenni, nagyon hamar büdösek is lettek...
Illetve a legjobb barátnőm 23 éves koromban szakította meg velem a kapcsolatot és "testvérek" voltunk.
Szóval elgondolkodtam, lehet nem vonzódom a saját nememhez, csak a múltbéli dolgok miatt jobban érzem magam a társaságukban illetve helyettesíteni akartam a legjobb barátnőm.
Emellett édesanyám könyörgött, ne határozzam el magam a leszbikusság mellett; egyrészt féltett engem a társadalomtól (elvégre még akadnak akik nem tudják elfogadni a homoszexuaitást), másrészt szerette volna, ha inkább férjhez megyek, unokákat adok neki.
Szóval eldöntöttem; esélyt adva a fiúknak jobban megismerem magam.
Elég időt kaptam saját magamtól - 2 évet; mire kimondtam először, kételyek nélkül, a nőket szeretem.
Édesanyámmal amikor leültem ezt megbeszélni azt mondtam, biszexuális vagyok, csak, hogy megnyugtassam, a fiőknak is van esélye.
De igazából ez nem igaz - csak a nők iránt érzem a vonzalmat - és pár hónapja történt így meg, hogy elhatároztam magam.
Kicsit az elején vagyok, még csak most bújok ki a szekrényből (mivel az elmúlt két évben felfedeztem magam, nem tettem így)- de amióta kimondtam először magamban, hogy igen, eleget fedeztem fel magamról és 100%, hogy leszbikus vagyok, azóta teljesen kiegyensúlyozott lettem lelkileg.
Most épp a nagy ő-t keresem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!