Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik védekezés nélkül dugnak jobbra balra nem tartotok attól, h beállít 1 év múlva a csaj egy gyerekkel, h most már fizessél x évig gyerektartást?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:56
11/22 anonim válasza:
amikor áll a farkuk akkor nem gondolnak bele, hogy gyerek is összejöhet mert az agyuk a lábuk közé költözik
12/22 anonim válasza:
XD Na látod ez a baj meg h a sok ostoba tyúk nem mondja h ha nem húz gumit akk nem.
13/22 anonim válasza:
ma 19:46
nemtudom feltünt,-e már, hogy értelmes lányoknak nem volt abortuszuk még... legalábbis a diákéveikben...
14/22 anonim válasza:
Azt írtam h sok ostoba tyúk. Sztem ebből lejön h nem értelmes nőkre gondoltam. XD
Am 22/N
Mielőtt azt hinnéd h pasi vagyok XD
15/22 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok olyan amatőr gyökér, aki beleélvez a csajba, ha nincsen fixálva. A másik, ha az ember normálisan válassza meg a partnereit, nem lesz gond a gumi nélküli szexszel!
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
A 8. válaszoló vagyok megint,úgy van ez, hogy ha dugok egy csajt, akkor az épp az én csajom, nem szoktam 1 éjszakásokat bevállalni, és ha épp a szakítás elött valamivel esne teherbe 1 csaj,hát így járt,mivel nem vagyok gazdag, papíron semmim sincs(amúgy meg van 1-2 dolgom,de gazdag nem vagyok),de ilyen felelőtlen csajokkal, akik nem védekeznek (helyettem is),és nem gondolnak a terhességre.De nem tudom igazán el kébzelni a dolgot, nem voltam még ebben a helyzetben,persze még lehetek, de az összes ex csajomnál meg van az ok, hogy miért ex,ezért is nem foglalkoznék velük úgy, ahogy egy szerelem gyerekkel.szerintem
18/22 anonim válasza:
Ha nincs semmid akkor is legombolják rólad hidd csak el nyugodtan. És sztem nem a csaj dolga helyetted is védekezni. Persze neki is gondolni kell rá de ha se neki nincs esze se neked akkor teesék szépen beletörődni ha baba lesz és perkálni. Ha anyuékkal laksz akkor róluk gombolják. Gondolom örülnének h a hülye fiuk miatt fizethetnek
19/22 anonim válasza:
előző vagyok,mondom, még nem volt ilyen,ezért nem tudok normális választ adni,de most úgy gondolom, hogy nem érdekelne+ha már úgy is lenne, gondolom terhesség közben mondaná meg az a bizonyos csaj.
20/22 anonim válasza:
Hál istennek nem félek mert az ilyen lányoknak akiknek be locsoltam egyik se tudja az igazi nevem! ám meg a csaj is gondolkodhat a védekezésen ha már arra meg van az esze hogy szét tegye a lábát!( ugyanis neki van nagyobb vesziteni valója) a beperlésről meg csak annyit hogy a biróság bekaphatja!:P bocs az őszinte válaszért de utálom mikor igy a pasik ugy a pasik.mikor a nők se kutyábbak sőt!!! ugyanis azok is b@sznak fűvel-fával! egy normális nő meg nem b@szatja fel magát erről ennyit!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!