Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 100-200 éve is ilyen válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-200 éve is ilyen válogatósak voltak a nők?

Figyelt kérdés
Vagy ez a modern kor, és az emancipáció hozománya, hogy képesek néha a legapróbb, legjelentéktelenebb dolgokat kifogásolni?

2012. febr. 9. 16:51
1 2
 11/20 Macs1209 ***** válasza:
ragozás fail, remélem azért meg lehet érteni, mit akartam írni.
2012. febr. 9. 17:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen, vannak előítéleteim. Én nem vagyok olyan, hogy "mindenki hülye rajtam kívül", de egyszerűen tényleg fingom sincs, hogy mit csinálok rosszul. Ha ezt valaki megmondaná, hogy miért nem sikerül azt felszednem, akivel el tudnék képzelni egy normális kapcsolatot, annak még fizetnék is.

Tényleg tisztában vagyok a hibáimmal, és nem akarom, hogy úgy hangozzék ez a leírás, hogy túlságosan jónak értékelem magam. Mert rengeteg hibám van.

Külsőre adok magamra. Olyan 10/6-6,5-nek értékelném magam, de a kondizás, meg a rosszfiús öltözködés (bőrkabát, rövid haj, stb.) legalább egy 1-1,5-öt dob rajtam, már akinek bejön ez a stílus. (szóval nem ilyen páwa vagyok)

Emberileg igen, vannak problémáim, rohadt önfejű vagyok, és néha egy f@sz. Ezzel a szóval lehet szerintem a legegyszerűbben összefoglalni. De amúgy tájékozott vagyok, normálisan el lehet dumálni velem, még néha humorom is akad.

Vannak céljaim, van jövőképem, van iránya az életemnek. Emellett tanulmányilag is jól állok, van egy felsőfokú szakmám, most az egyetemet gyúrom. (Tudom, hogy ez nem sokat számít, lehet egyetemista is segghülye, de én nem az vagyok.)

Emellett nem kevés megtakarításom is van, a többi 21 éveshez mérten, és legális munkából, tehát nem a szüleim tolták belém. És nem is villogok vele. (Lehet ez a baj.)

Szóval valami ilyesmi lennék én.

2012. febr. 9. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig nagyon szép, de még mindig nem írtad le, h mik azok az apró, jelentéktelen dolgok rajtad/benned, amit kifogásolnak a csajok...
2012. febr. 9. 17:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Megismerkedem velük, tök jól eldumálunk, mondjuk egy szórakozóhelyen, vagy akárhol, egy baráti társaságban.

tetszik a csaj, aranyos is volt, és nincs barátja, mondom akkor elhívom randira like a sir!

De mindig volt elutasítás. Vagy hogy nem akar pasizni (ja, 18 éves lány mi?), aztán rá 2 hétre össze jött valaki mással. Vagy csak simán "bocs, de nem", vagy valami egyéb terelő duma. A "legyünk csak barátok" szerencsére még nem volt, az a legalja.

2012. febr. 9. 17:21
 15/20 Macs1209 ***** válasza:

Baráti társaságban, szórakozóhelyen már lehet közeledni...

Lépj a tettek mezejére, apránként :)

2012. febr. 9. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
200 éve a nő apja volt válogatós.
2012. febr. 9. 18:09
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Jogunk van választani, mint ahogy neked is!

Biztos nagyon jól járnál, ha egy nő kényszerből menne hozzád. Régen is voltak a nőknek érzéseik, csak tilos volt nekik kimutatni, de nem hiszem, hogy a vonzódás hiányát tudták titkolni a férjük előtt... Ezen gondolkozz el!

26N

2012. febr. 9. 18:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Jó, de itt már nem teljesen erről van szó. Persze válasszanak nyugodtan, nem is egy darab elutasítás miatt rinyálok. Csak teljesen non-szensz (őszintén, az én meglátásom szerint), így viszont tanácstalan vagyok, hiszen nem tudom, mit csinálhatok rosszul.
2012. febr. 9. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát itt nem is fogsz választ kapni erre, mivel mi sem tudjuk mit hibázol, nem ismerünk. Az is lehet kapásból kifogod azokat a csajokat, akiknek nem vagy az esete. De ez csak mind találgatás, fogalmam sincs.
2012. febr. 9. 19:21
 20/20 anonim ***** válasza:
nem vagyunk válogatósak csak vannak elvárásaink, amik gondolom neked is vannak Kérdező :)
2012. febr. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!