Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a testről?
Figyu, én nő létemre mondom neked, nagyon csinos vagy. Szerintem ennél nagyobb elismerés, hogy ezt egy nő mondja, nem kell. Tényleg ne fogyózz. Ha nem vagy elégedett, sportolgass, de azt sem kell túlzásba vinned. Szerintem nagyon csini csaj vagy!
(ja, nem vagyok leszbi :))
Nem vonzó szerintem,formátlan,vaskos,formátlanok a mellei és húsosak csúnyák a combjai.
Szerintem nem ártana neki edzeni,akkor fullos lenne,formásítani kellene.
24F
ez így van!
magadnak kell eldöntened, hogy kinek akarsz tetszeni...legfőképp magadnak tetsszél, aztán vedd fontolóra mások véleményét
-na de, hogyha kíváncsi vagy az én véleményemre: jó alakod van, viszont a csípő tájékán és a comboknál lerakódott egy kis felesleg. Legkönnyebben futással+megfelelő étrenddel szabadulhatsz meg tőle, ha akarsz.
(bár azt mondják, a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!