Mi a véleményetek erről a testről? (Kép lent)
az hogy nem létezik,ez egy fiktív nő,egy rajz vagy photoshop
ilyen nők nem járkálnak max versenyeken látni pár ilyet,a melle meg nem is lenen eredeti ha valós lenne
22/F
ez a Suzanne (nem?)
nem anorexiás, csak valahogy kiba.szott alacsony a testzsírja, de bármelyik videóján. közben jó a megvilágítás, nekem is van ilyen hasam, pedig testépítést csak messziről tisztelem. szóvaaal.. nem tudom miért ennyire szálkás, de kb. az összes videóján ilyen. a kép lehet shoppolt, de a videók nem :D
és vélemény? pff.. nem tom.. jó ha egy nőn van mit fogni, de jó ő is.. én nem vagyok szélsőséges ilyen külső megítélésben. miattam 1 nőnek sem kell így kinéznie, mögötte az egészség már jó.
21F
.Aczél. de te férfi vagy nem nő,és az is számít ha jól tudom /de javíts ha tévedek/.
egyébként nem tudtam hogy ez egy létező személy,erősen jó lehet a genetikája ha tudja tartani ezt a szálkásságot.
mindjárt le is csekkolom.
Szia Aczéél:)
Én nem találom a csajt, pedig kerestem youtubon, és google-on is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!