Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy reagál ha meztelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy reagál ha meztelen lát egy másokat? Havert barátot idegent? Titeket menyire zavar ha titeket meztelenül látnak? Menyire ciki a meztelenkedés és az ha valaki senki előtt nem szégyenlős

Figyelt kérdés

Szeretek másokat meztelen látni és azt is ha engem meglátnak! Senki előtt nem vagyok szégyenlős!

Érdekelne más hogy van ezzel!

2012. febr. 7. 16:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Aztaaa. Őszintén szólva engem meglepett, hogy ennyi mindenkit nem zavar. Most hagyjuk ki az edzéses uszodás dolgot, az ok. Ott nem tudsz elvonulni. De azért azt sem tartom tök normálisnak.

De, hogy a családom előtt? Pl az öcsém előtt, aki felnőtt férfi, mutogatnám a melleimet, mi több a nemiszervem? Abszolut kizárt. Nyilván más anyám előtt, de azt sem szeretem, mert zavar. Mi nem meztelenkedünk egymás előtt. A pőre test a partner elé való, és nem a nagy közönségnek, szerintem. A nudizást is kicsit betegesnek tartom, perverznek, azért nem hiszem, hogy ez normális, ráadásul a férfiakon egyből látszik az "örömük". A szexualitás két ember magánügye - jobb esetben.

2013. júl. 7. 10:12
 22/23 anonim válasza:

Engem nem zavar ,mindig meztelen uszom, napozom. Inkabb az hogy az Ingyenes naturista strandokon

nagyon kevés a hölgy. Unalmas. igy. Ha hölgy vagy és félsz egyedül lemenni ilyen strandra,csak szolj nekem:) facebook: attilaRacz ( tenger)

2013. szept. 2. 11:08
 23/23 anonim ***** válasza:

A szüleim és a testvérem előtt szoktam csupasz lenni a lakásban.

16L

2014. ápr. 30. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!