Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy reagál ha meztelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy reagál ha meztelen lát egy másokat? Havert barátot idegent? Titeket menyire zavar ha titeket meztelenül látnak? Menyire ciki a meztelenkedés és az ha valaki senki előtt nem szégyenlős

Figyelt kérdés

Szeretek másokat meztelen látni és azt is ha engem meglátnak! Senki előtt nem vagyok szégyenlős!

Érdekelne más hogy van ezzel!

2012. febr. 7. 16:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Uszodában öltözőben nem zavar, a szemébe nézek a másiknak, h őt se zavarja. Hogy engem meztelenül látnak ugyanebben a szituban, szintén nem zavar. Barátnőm előtt nem vagyok zavarban meztelen, ahogy ő sem ha ugyanúgy nincs rajta semmi sem. Egyéb lányok/nők előtt nem meztelenkednék és nem is igazán érdekelnek, ha van aktív barátnőm.

29F

2012. febr. 20. 07:40
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Én a családom előtt is szégyenlős vagyok, ha lehet, nem mutogatom magam... :P
2012. febr. 23. 22:46
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

En is szegyenlos vagyok, mert alapallapotban nagyon kicsi a nemiszervem. Ezert senki elott nem vetkoznek le (csalad, rokonok, haverok elott sem).

Persze tudom, hogy az oltozoben nem a masik peniszet nezegetik a ferfiak, de nekem tenyleg annyira kicsi, hogy akaratlanul is odavonzana masok tekintetet, ugyhogy inkabb marad rajtam a gatya.

2012. febr. 24. 09:15
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

Innen:

[link]

(Szerintem nagyon jól rá lehet húzni a meztelenség tilalmát.)

"Képzeljünk el egy ketrecet, amibe kísérletező kedvű tudósok összezárnak öt majmot. A ketrec közepére betesznek egy létrát, a létra tetejére egy fürt illatosan csábító banánt.

Amint egy majom észreveszi, hogy micsoda finomság hever parlagon, karnyújtásnyira csupán, azonnal felmászik a létrára érte. Igen ám, de a tudósok minden ilyen esetben hideg vizzel meglocsolják a többi majmot.

A majmok hamar rájönnek, hogy nem tanácsos próbálkozni a létrával. Aki megteszi, pórul jár, mert a többiek egyesült erővel lerángatják és jól megverik.

Érthető: nem szeretik a hideg vizet.

Egy idő után már egyik sem kockáztatja a verést, távol maradnak mind a létrától.

Tegyük fel, hogy a kutatók ekkor kicserélik az egyik majmot. Az újonnan érkezett semmit nem tud a vízről, a verésről, csak meglátja a banánt és nagy örömmel rá is ugrik a létrára. Csakhogy a "régi" majmok azonnal lerángatják onnan és jól megagyabugyálják.

Az új majom semmit nem ért. Természetesen hamarosan újra próbálkozik, amikor is újra pórul jár. Gyorsan megtanulja, hogy a létrára felmászni tilos, de fogalma sincsen, hogy miért.

Amikor a kutatók egy újabb majmot kicserélnek "tudatlanra", az előző majmunk már lelkesen veri a többiekkel együtt, ha az a létrára merészkedik.

Egy idő után a kutatók lecserélték már az összes majmot a ketrecben. Az öt új majom sosem kapott hideg vizes zuhanyt, mégis mind megtanulta, hogy a létrára nem szabad felmászni, mert a többiek megverik érte.

Ha megkérdezhetnénk őket, miért tilos a létra, nyilván csak a vállukat vonogatnák, mondván, nem tudom, ez itt így szokás, esetleg kitalálnának nyakatekert ideológiákat, amivel racionalizálni, magyarázni próbálnák az értelmetlen tilalmat.

Hát így születnek a paradigmák. :)"

2012. máj. 19. 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem zavar ha másokat látok meztelenül, és az sem ha engem látnak úgy. Kb. 20 éve nudizom a párom is szívesen meztelenkedik. A nyaralóban nyáron szoktunk nudista főzéseket, flekkenezéseket is tartani. A szomszédok már régen megszokták, hogy ha átjönnek nálunk meztelen emberbe futhatnak. Otthon a panelben sincs ez másképpen, pl. most felújítás van nálunk és az erkélyelválasztó lemezeket cserélik,az erkélyek egybe vannak nyitva, és továbbra is minden gond nélkül megyünk ki az erkélyre meztelenül mint egyébként. Simán beszélgetünk meztelenül a szomszédokkal, akár idegenekkel.
2012. máj. 23. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

F/42

Engem egyáltalán nem zavar egyneműek között meztelenül lenni, teljesen olyan, mint ruhában, engem sem érdekel a többiek teste, nem vagyok szégyellős sem a zuhanyban, sem az öltözőben.

Nők előtt sem vagyok szégyellős két esetben:

1. Ha az a nő, vagy nők történetesen a szexpartnere(i)m

2. Ha nudista strandon vagyok, és mindenki meztelen.

2012. jún. 27. 07:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Családom előtt nem szoktam meztelenül lenni, meg nem is mutogatom magam, de nem tartom magam szégyenlősnek.

Ha másokat látok meztelenül, az is hidegen hagy, bár attól függ, ki az illető.

2012. szept. 30. 01:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha latok masokat vagy engem latnak epp puceran edzoterembe edzes utan tussolas vagy epp a kuzdosport utan tussolas .....mindenkinek ugyan az van :D 24 F
2012. okt. 15. 14:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kit, mondjuk mivel pasiból vagyok, egy számomra tetszetős lány pucér látványa nem keltene ellenérzést, értsd esztétikailag értékesítené magát az elmémben :D Csak akkor lennék zavarban ha a csajt is feszélyezné. Azonos neművel meg aztán kizárt hogy egy helyen megmaradjak... (Az hogy edzés után zuhanyzol az mondjuk más jelleg)

Nem mutatkozok család előtt sem ha tehetem

Nem vagyok alapjában szégyenlős, de ennek ellenére nem szeretem mutogatni magam (nudista meg hasonló helyeket kerülöm). Összességében bizalmi viszony meg a körülmények határoznák meg hogy mennyire tudom elengedni magam.

Az meg hogy ciki hát.. tőled meg a téged szemlélő egyén(ek)től függ csak szerintem :D

21/f

2013. ápr. 8. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Tegnap Agárdon pont a piros lámpánál álltunk, amikor tőlünk balra egy parkolóban egy idegen férfi egyszerűen letolta a fürdőnadrágját, majd ráérősen kivette a rövidnadrágját a csomagtartóból és felvette azt. A reakcióm annyi volt, hogy a kocsiban ösztönösen rámutattam és elkiáltottam magam, hogy odanézzetek, meztelen a pasi és "világít" a feneke.

Egyébként nem tartom cikinek a meztelenkedést, ha olyan helyen vagyunk, ahol megengedett és ez természetes, de olyan helyen nem meztelenkednék, ahol nem az. 31N

2013. júl. 7. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!