Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsennek igazi barátaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsennek igazi barátaim? Haverjaim vannak, de barátaim nincsenek!

Figyelt kérdés

Nagyon kétségbe vagyok esve. Segítsetek!

Általánosságban olyan ember vagyok, aki kinéz magának valakit, azt megszerzi. Pasiügyben kiváló tanácsadó vagyok és a szerelmi életem is rendben van. Kisvárosba lakom és nem sok baráti társaság között lehet válogatni..

Mégis nagy hiányt szenvedek a barátokban.

Nagyon sokan szeretnek. Vannak seggnyalóim is, de nincsennek olyan barátaim, akikben annyira megbíznék, hogy bármit elmondanék nekik. A barátnőkről már ne is beszéljünk...

Igazából csak az osztálytársaim között akad 1-2 lány, akiket 1-2 hónapig barátnőimnek tekintek, aztán megunjuk egymás társaságát. Van egy barátnőm még, akit imádok, de ő máshol tanul és nagyon ritkán tudunk beszélni és akkor sem sokat. Én nagyon eleven és izzgő-mozgó vagyok, de a többiek akik körülvesznek eléggé begyepesedtek. Én mennék bulizni mindenfele, de van akit az anyja fog, van aki negatív hozzállású, én meg az energiavámpírok társaságát többnyire kerülöm.

Mégis mit tehetnék?

A személyiségem változzon van a viselkedésem?

Vannak ilyenekről tapasztalataitok?

Tanácsok? Tippeket tusdtok adni?

Légyszi segítsetek, mert összeroppanok barátok, lelki társak nélkül..

Köszi előre is!

2012. febr. 7. 12:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 21:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Még mindig nincs? :/
2012. máj. 9. 14:50
 23/27 A kérdező kommentje:

Már kezdem feladni :S

Pedig nem tartom magam rossz embernek.

Nagyon sokan szeretnek.

Nem vagyok önző, pöffeszkedő, fellengzős.

Vagy lehet, hogy ez a baj....

2012. máj. 9. 22:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene olyannak lenned, én pl teli vagyok olyan történetekkel amikkel tudok haverkodni, és h érdekes és vicces legyél szerintem az a legfontosabb az elején, h megkedveljenek :)

Viszont nekem meg a csajozás nem megy annyira :/

Pedig mostanába teli vagyok olyan programokkal és tervekkel ahova bnővel lehet elmenni igazán. Meg úgy az érdekes... de nem szomorkodom , minden úgyse jöhet össze..

Neked is fel a fejjel :)

2012. máj. 9. 23:06
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 11. 17:23
 26/27 anonim ***** válasza:

baszuuus én is pont igy vagyok..nekem van igazából 2 legjobb barátnőm de egyre jobban kezdünk eltávolodni egymástól

ő ilyen pesszimista fajta meg nem is tudom..én is mennék bulizni meg mindenfele de ő sehova se akar..egyedül meg nem tudtam ugyhogy másokkal kelett mennem...most pedig mintha ezért haragudna rám:|

2012. máj. 25. 16:17
 27/27 anonim ***** válasza:
2012. jún. 10. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!