Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsennek igazi barátaim? Haverjaim vannak, de barátaim nincsenek!
Nagyon kétségbe vagyok esve. Segítsetek!
Általánosságban olyan ember vagyok, aki kinéz magának valakit, azt megszerzi. Pasiügyben kiváló tanácsadó vagyok és a szerelmi életem is rendben van. Kisvárosba lakom és nem sok baráti társaság között lehet válogatni..
Mégis nagy hiányt szenvedek a barátokban.
Nagyon sokan szeretnek. Vannak seggnyalóim is, de nincsennek olyan barátaim, akikben annyira megbíznék, hogy bármit elmondanék nekik. A barátnőkről már ne is beszéljünk...
Igazából csak az osztálytársaim között akad 1-2 lány, akiket 1-2 hónapig barátnőimnek tekintek, aztán megunjuk egymás társaságát. Van egy barátnőm még, akit imádok, de ő máshol tanul és nagyon ritkán tudunk beszélni és akkor sem sokat. Én nagyon eleven és izzgő-mozgó vagyok, de a többiek akik körülvesznek eléggé begyepesedtek. Én mennék bulizni mindenfele, de van akit az anyja fog, van aki negatív hozzállású, én meg az energiavámpírok társaságát többnyire kerülöm.
Mégis mit tehetnék?
A személyiségem változzon van a viselkedésem?
Vannak ilyenekről tapasztalataitok?
Tanácsok? Tippeket tusdtok adni?
Légyszi segítsetek, mert összeroppanok barátok, lelki társak nélkül..
Köszi előre is!
Én is vágyom egy igazi barátnőre, akivel kölcsönösen segítenénk egymást mindenben és nem csak felületes "haverság" lenne köztünk, hanem tényleg igazi barátság. Néha nagyon hiányzik! Azt mondják, sok az elvárásom, pedig szerintem az nem sok, ha az emberi értékeket keresem és képtelen vagyok értéktelenül élni. Sokan mondták már, hogy túlságosan kritikus vagyok, de én csak azt várom el az emberektől, amit én is nyújtani tudok. Az a baj, hogy a mai világban az őszinteség és összetartás, kitartás egymás mellett már nem divat, pedig enélkül én nem vagyok hajlandó szóba állni senkivel.
30/N
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Nekem is vannak olyan haverjaim, akik segget nyalnak, de semmi egyéb.
Szabadidőmben általában netezek, zenét hallgatok, kürtős kalácsot sütök, 1-2 osztálytársammal várárolgatok, a barátommal vagyok, stb.. :)
Hát kétféle haveri társaságom van.
Az egyik jópofizik, hogy mekkora haverok vagyunk, meg fényeznek, hogy mekkora arc vagyok, de mikor költöztem egyik sem jött át segíteni a bútorokat pakolni. :)
A másik is majdnem ugyan ez, csak nekik van pofájuk lehúzni cigivel és egy egész este alatt legalább 5en jöttek oda hozzám cigit kunyizni. Már nem adok nekik, eddig jó fej voltam...
És van egy harmadik, de azt még annak se nevezném igazából. 3-4 csaj, akik rohadtul felszínesek és magamutogatóak. Azt hittem közülük az egyik a legjobb bnőm, de mikor szakítottunk a pasimmal és nagyon kivoltam, de ő le se szart, és volt, hogy nem egyszer kért tőlem kölsön 15-20ezreket és baszta visszaadni :D
Érzik a pénz szagát :D
Sztem le kéne őket szarnod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!