Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telt feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telt feldolgozni az 1. szerelmi csalódást?

Figyelt kérdés

van olyan akinek sose sikerül? és ha van, akkor mit csinál? mivel tölti ki a mindennapjait?

ha pedig sikerült, mennyi idő múlva lett új kapcsolat?

2012. febr. 5. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az biztos...
2012. febr. 5. 22:03
 12/16 anonim válasza:

Nekem sikerült kiszeretnem az exemből.

Szerelmes voltam belé ezt ő is tudta, de olyan dolgokat csinált amik nagyon rosszul estek, persze utánna jött bocsánatot kérni, és én hülye hagytam magam elszédíteni. Még a szüzességem is neki adtam. Mondjuk visszanézve a dolgokat nembántam meg:) többször megcsalt, de én nagyon szerettem. Végül ő mondta ki h vége. Utánna még egy hónapig beszéltünk. Most már semmi, de nem is érdekel.

A mostani barátommal lassan féléve vagyok együtt, majdnem minden nap találkozunk, és nagyon szeret:) én is őt:) és ha visszagondolok a múltra csak röhögni tudok, h milyen bita liba voltam:)

2012. febr. 5. 23:26
 13/16 anonim válasza:
*buta
2012. febr. 5. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 1 hónapja lett vége. Borzalmasan érzem magam
2012. febr. 5. 23:38
 15/16 A kérdező kommentje:
sajnos én is buta voltam
2012. febr. 5. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz szólnék, hogy a pasiknak könnyebb. 3 éve szeretem ugyan azt a lányt, és azóta verem a fejem a falba hogy végig ott volt, és nem mertem lépni, de más igen, és már néhány hónapja vele van. Nem egy srác érez így, akiket én ismerek, mind megviselte az első csalódás, de kétségtelenü én viselem a legnehezebben.
2012. jún. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!