Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ciki ha egy csajnak egy kicsit szőrös a karja?
Figyelt kérdés
És ha ciki akkor nagyon vagy még elviselhető? Normális válaszokat szeretnék.2012. febr. 5. 19:50
11/20 anonim válasza:
Ha kicsit főleg ha nem erős fekete akkor egyáltalán nem ciki, sőt természetes is annyi kell.
12/20 anonim válasza:
Barátnőmnek nagyon-nagyon kis szőr van a kezén és ilyen kis duco ujjai és kezei vannak de ezt leszámítva tökéletes a testalkata :) Szóval én imádom :))
13/20 anonim válasza:
Ezt még hányszor fogjátok megkérdezni? Nos, szerintem nem gáz, hacsaknem annyira nem szőrös, h már göndörödik. :D Amúgy a borotvált kar még gázabb!
29/F
14/20 anonim válasza:
manapság már a srácoknak sincs szőr a karjukon szóval igen eléggé
15/20 anonim válasza:
Nem ciki! Engem egyátalán nem zavar az ilyesmi.
20/F
17/20 anonim válasza:
Osztálytársamnak csajnak eléggé az,haver multkor odaszólt órán hogy nézd már a csajnak a karját xD röhögni kezdtünk és felszolitottak hogy mitnevetünk aligtudtuk kimagyarázni:D
19/20 anonim válasza:
emlősök vagyunk, kérlek. :)
F18
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 7. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!