Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy csajnak szőrösebb a karja, mint a pasijának?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 18:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki, miért nem szőrtelenít? :s
2010. jún. 12. 18:35
 2/18 anonim ***** válasza:
fúú hát nem is kicsit xD
2010. jún. 12. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:

Szerintem igen...

Mindenesetre ne borotváld! Én sajnos elkezdtem (17-18 évesen) és azóta hetente borotválnom kell, mert csúnya. Pedig nekem soha nem volt erős, sötét szőr a kezemen. :(

2010. jún. 12. 18:36
 4/18 anonim ***** válasza:
amíg a bajszod kisebb, mint az övé, addig szerintem nem gáz
2010. jún. 12. 18:39
 5/18 anonim ***** válasza:
nem ciki, csak nem esztétikus!
2010. jún. 12. 18:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Sokan azt gondolják hogy igen de van több csaj is akinek szőrösebb néhány testrésze mint másoknak. Ne borotváld!
2010. jún. 12. 18:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Attól függ h a pasinak mennyire szőrös.
2010. jún. 12. 18:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. "megtiltotta" a barátom, hogy szőrtelenítsem a kezem, pedig elég hosszú és sötét szőrszálak vannak rajta, de azt mondta, neki így tetszik (bár nálunk az övé sokkal erősebb, de nem emiatt mondta...). Szóval ha szeret a barátod, akkor nem fogja érdekelni, hogy szőrösebb- e a kezed az övénél, mások miatt meg ne szedd le. Max akkor szőrtelenítsd, ha Téged nagyon zavar, de akkor se borotváld semmiképp! Ha mindenáron szőrteleníteni akarod akkor vagy gyantázd, vagy epiláld.
2010. jún. 12. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:

na jó. most aminden ami szőr az undorító és ronda?

jó a láb és a hónaalj alap

de a kar???

a fejedet nem akarod leborotválni, hogy szép sima legyen???

2010. jún. 12. 19:03
 10/18 anonim ***** válasza:

Nahát azért én olyan genetikájú csajjal nemigen járnék, akinek a karja még az enyémnél is szőrösebb. :D

Bár, ha legalább szőke a szőre, mint nekem, akkor nem feltétlen "ciki", de attól még vicces. :DDDD

20F

2010. jún. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!