Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy csajnak szőrösebb a karja, mint a pasijának?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 18:32
11/18 anonim válasza:
Ne félj nekem a páromnak nagyobb a melle mint nekem.
:D ...komolyan :S
NEm gáz szerintem, ha zavar akkor epilláld vagy gyantázd, de ne borotváld.
13/18 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani "Ha ien a karja akkor mien lehet alul???" nem te vagy az elsö akinek ezt mondom:D
am sztem gáz..
14/18 anonim válasza:
21:38 látom a szellemi képességeid nem valami jók. ha ennyire sokat foglalkoznál a helyesírással mint a szőrrel, akkor több eszed lenne.
15/18 anonim válasza:
idiótaság lenézni azt aki kicsit szőrösebb...attól még emberileg ugyanolyan jó lehet mint aki nem szőrös! Csak van ilyen meg van olyan ember ennyi az egész!
16/18 anonim válasza:
O-óóó chewbaccaaaaa!chewiiiin' tüp-türüpp-tüüüü
17/18 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Te jó ég, kinek jut ilyen eszébe?? Hát inkább legyen egy kar szőrös mint borostás:D
Ha elkezded borotválni akkor már mindig borotválni kell és ha nincs időd akkor meg tiszta borosta lesz,ami szúr és undorító.
Egyáltalán nem gáz,tök természetes,hogy ott is van valakinek kissebb ,valakinek intenzívebb szőrzet. És NEM függ össze azzal ,hogy alul milyen az illető !! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Remélem nem fognak lenézni ezért, van elég bajom így is.
2010. júl. 18. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!