Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek az apakomplexusos lányokat? Mi a véleményetek róluk?
Ha 20on valahány év korkülönbsèg van akár csak szexre is, szerintem gáz.
Viszont szeretem a tapasztalt, erősnek, masszívnak tűnő (nem feltétlenül duci vagy macis alkatú) férfiakat, akiknek van kiállásuk, jól néznek ki. Na tőlük végem van. :)
17/L
nekem is tetszenek a 30-35 év körüli pasik, de sose jönnék össze velük, mert attól függetlenül nem vagyunk egy szinten... neki teljesen másról szól az élet, kihasználni meg nem fog. (különben is hogy nézne ki egy beszélgetés? elmondom neki hogy 3ast kaptam matekból a suliban? elég nevetségesnek hangzik miközben ő már rég dolgozik stb..)
18/L
Első válaszoló: azért egy 30 éves férfi szerintem pont nem az apakomplexus példája egy 18 évesnél, 12 év korkülönbséggel nehezen. Egy 40es férfi inkább az a kategória.
17/L
Rolexo
Igazad van. Viszont az arcvonásaik mások. Ettől függetlenül a 20asokat sem ítélem el ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!