Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a fitymával?
Figyelt kérdés
A fitymának a makkon kell lennie vagy felhúzva.. Mert hallottam hogy a fityma alatt lehetnek bacik de aztis hogy nem jó felhúzni.. Egyáltalán fel lehet húzni úgy hogy ottmaradjon?2012. febr. 4. 21:04
11/15 anonim válasza:
Tisztálkodj rendszeresen, akkor nincs miért aggódnod. Baktériumok vannak az egész testen, a bélrendszerben is, stb., szóval ez is természetes, a bacik többsége ártalmatlan, sőt még hasznos is.
12/15 anonim válasza:
Hagyd rajta.Csak esténként, fürdésnél húzd fel, mert ez nálad és a párod miatt gondokat okozhat ha nem teszed.
13/15 anonim válasza:
Fürdésnél mindig húzd fel rajta a bőrt, és alatta is mosd meg alaposan.
Nekem kisfiú koromban "leragadt" a fitymám. Nem tudom, hogy azért -e, mert nem tisztítottam rendesen, vagy más oka volt.
De arra emlékszem, hogy begyulladt alatta, nagyon fájt, és egy kis műtétet is kellett csinálni.
Azóta nincsen szerencsére semmi problémám vele, de fokozottan odafigyelek a higiéniára.
Egyébként meg nem jó, ha a makk közvetlenül ruhával érintkezik, mert irritálja és kidörzsöli a nyers húsfelületet.
Tehát nem ajánlom felhúzott fitymával mászkálni. :)
15/15 anonim válasza:
amikor kiereszted a sárgát akkor húzd hátra a fityuszt. és mindennap mosdd.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!