Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem magányos? 25/L (többi alul)
Figyelt kérdés
Nem igazán voltak barátaim sajnos, szüleim szigorúan nevelek, visszahúzódó voltam egész életemben és a nagy szerelemet is elszalasztottam.2012. febr. 4. 20:52
11/33 anonim válasza:
Ezt nem mondta senki ,hogy csak te vagy a hibás,de valami oka biztos van ,hogy igy történt.
12/33 anonim válasza:
25 évesen még korai lenne lemondani az életről. Légy nyitott az emberek felé és akkor ismerkedsz majd emberekkel, de néha neked kell kezdeményezni és nyitni.
13/33 A kérdező kommentje:
munkámat is elveszítettem sajnos
2012. febr. 4. 21:00
14/33 anonim válasza:
Mert túl sokat töprengtél ilyen kérdéseken, ahelyett, hogy barátokat szerezz?
15/33 anonim válasza:
Ja, az más.
Akkor elő a kötelet!
16/33 A kérdező kommentje:
vannak barátaim de már vannak pasijaik és velük vannak, illetve mindenki szétszóródott az országba mindenki elfoglalt
2012. febr. 4. 21:01
17/33 anonim válasza:
És most ezen akarsz siránkozni mindig?Ne add fel mert akkor mindig magányos leszel.
19/33 A kérdező kommentje:
ja nem tudom miért beszélek múlt időbe bocsi:)
2012. febr. 4. 21:03
20/33 anonim válasza:
Hova valósi vagy kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!