Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lettem ilyen magányos?...

Mitől lettem ilyen magányos? Egyik rokonom sem ilyen.

Figyelt kérdés
Amikor suliba jártam, akkoriban mindig volt olyan akivel úgy elvoltam, soha sem voltam egyedül. De sulin kívül egy közös programra sem hívtak, nincsenek barátaim. Ha találkozom a volt osztálytársakkal mindig örülünk egymásnak, de ennyi. Nincs legjobb barátnőm, sőt barátnőim sincsenek. Másoknak annyi barátnőjük meg haverjuk van, de én már 5 évesen is magányos gyerek voltam. Anyunak meg apunak rengeteg haverja volt mindig, én meg ennyire kiállhatatlan vagyok...Miért?
2011. júl. 6. 18:59
 1/5 A kérdező kommentje:

Van 1-2 lány akikkel váltakozóan vagyok: hol sülve-főve együtt, hol hónapokig semmi beszéd. Most az egyik lány összebarátkozott egy lánnyal, és azóta annyira összenőttek, hogy már egyforma ruhákban járnak, mindig mindent együtt csinálnak. Most már vele sem lehetek együtt...

Na jó, mondjuk elvagyok így egyedül is, de a család nyaggat, hogy miért nem járok el társaságba, meg miért vagyok ilyen...

2011. júl. 6. 19:01
 2/5 anonim válasza:

Szinte én is pont ugyan ilyen vagyok/voltam.Elvégeztem az iskolát 1éve és azóta kb 20x voltam el a közértben és mindig itthon vagyok mert még munkahelyet sem találok.Nem igazán vannak haverjaim pedig a suliban volt 1-2 emberke akivel barátkoztam az egyikel sokáig jártunk bulizni de csaja lett azóta nem is igen találkoztunk

19/F

2011. júl. 6. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia,nem gondoltál valami hobbira, vagy edzőteremre? Ott lehet barátokat szerezni.
2011. júl. 6. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna. Hova valósi vagy?
2011. júl. 6. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok:(

engem is érdekelne h hova valósi vagy

én fehérvári

2011. júl. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!