Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértettem egy lányt, mit tegyek?
Van egy lány az osztályomban, piszkáltam, és megsértettem, és most bánom!
Többször is bocsánatot kértem, mondtam, hogy ne haragudjon, nem tudom mi volt velem akkor, mintha teljesen más lettem volna...
Azt mondta, hogy nem tudja, hogy haragszik-e vagy sem, mert ha azt mondja, hogy nem haragszik, akkor hazudna, mert még mindig neheztel rám.
Ez akkor most mit jelent? Oldódik a harag, vagy sem? És mivel tudnám kibékíteni? Nem szeretném, ha a suli úgy fejeződne be, hogy utolsó napokban egymáshoz sem szólunk...!
Kérlek segítsetek!
Köszi a válaszokat!
huh hát ennyire nem akar megbocsátani akk vagy te mondtál vmi borzasztóan sértő dolgot ami előtt jobb lett volna ha elgondolkozol, vagy csak a csajjal van vmi...
fogalmam sincsen miért haragszik ennyire...
Köszi a válaszokat!
Kibékültünk, azt mondta, hogy ma csak azért nem beszélt velem, mert én sem vele, és azt hitte, hogy duzzogok. :) Mondtam neki, hogy én sértettem meg, nincs miért haragudjak, csak annyi kell, hogy megbocsásson! :)
Szóval el van intézve, megbeszéltük, hogy nem piszkáljuk többet egymást (ő is szokott néha engem), és szent a béke!
Köszi, hogy segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!