Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett a 9-10 éves lányoknak lehúzni a bugyijukat?
4. osztályban az osztályfőnökünk bejelentette, hogy valaki letojta a lány WC-t, ezért minden lányt megvizsgálnak "alul".
A fiúkat kiküldték, behúzták a függönyöket, és liba sorba kellett állnunk/várnunk.
Lekellett húzni a bugyinkat, lehajolni a tanár előtt, miközben ő hátulról megnézett minket ott "alul".
Én akkor voltam 9 éves, és nagyon szégyenlős! Nehezemre esett megtenni, de nem akartam, hogy azt higyék én voltam. -.-
Osztályfőnökünk (nő) vizsgált, de egy másik tanárnő is jelen volt. Életem egyik legszörnyűbb emléke az a nap.
26 éves se tudtam még feldolgozni a történteket.
Nem hiszem, hogy a sz*ros WC feljogosítja a tanárokat a diákok megalázására.
Az a gyanum, hogy nem a WC volt az igazi ok.
Szerintetek volt ehhez joguk? Ha le is tojták a WC-t, elég indok volt, hogy ezt csinálják?
Mindegy? ^^"
Köszi... ^^"""""
Szerencsére már minden rendben van az életemben. Van egy szuper édes férjem, és egy tündéri 5 éves kislányom! :)
Már nagy gond nem jöhet, együtt minden akadályt legyőzünk! :]
Most, hogy végre kibeszéltem magamból ezt a sérelmemet a lelkem is könnyebb.
Köszönöm, hogy megoszthattam veletek!
Eddig még csak a férjemnek meséltem el a dolgot, nem szeretek róla beszélni. A férjem tanácsolta, hogy talán, ha kiírom magamból, tovább tudok lépni, és elfelejtem.
Hiszen nem történt olyan nagy dolog, nem esett semmi bajunk, maximum a lelkünk sínylette meg egy kicsit.
18 évesen elköltöztem a "városból", azóta egy osztálytársamat sem láttam. Nem keresném meg őket soha ezzel a dologgal, lehet ők már túl léptek rég rajta.
Bosszút állni ennyi év után nem akarok, és nem is vagyok a bosszúállás híve. Csak a seb szeretném, ha begyógyulna.
Egyébként mindig nagyon aranyos volt velünk Valikanéni. Ezt a hülyeségét leszámítva, nagyon szerettük őt! 28 körül lehetett akkoriban. Nagyon fiatal volt, talán a második osztálya lehettünk.
Én megkérdezném tőle, hogy ez mégis mi volt. Örülj neki, ha te ezen magyarázat nélkül túl tudsz lépni, én kíváncsi lennék:D
Amúgy elég beteg a sztori, nehéz elhinni, hogy ilyesmi megtörtént, de szinte mindenre van példa sajnos már ..
Persze én is nagyon szeretném nagyon tudni, hogy miért is volt 2004-ben ez a megalázó eset, de olyan sok év telt el, hogy egyszerűen már nem érzem értelmét. Szülőfalumban élnek a szüleim és idősebbik bátyámék is, nem esne jól, ha esetleg a nő patáliát csinálna. 24 osztálytársamból 16 lány volt. Egyik sem vonta kérdőre. Ennyi idő után már én sem fogom.
Én csak azt szeretném, hogy teljesen beforrjon a lelki sebem. A férjem és a kislányom, már szinte teljesen begyógyították! :] Abban reménykedem, hogy mivel megosztottam veletek is, és kiadtam mindent magamból, teljesen be fog gyógyulni ez a seb.
Nekünk első osztálytól volt osztályfőnökünk! Ő.ő
Tudod aki évzárókor az osztály elején áll, és a szülői értekezletet tartja! ;)
Máshol nem így van? Ő.ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!