Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellett a 9-10 éves lányoknak lehúzni a bugyijukat?
4. osztályban az osztályfőnökünk bejelentette, hogy valaki letojta a lány WC-t, ezért minden lányt megvizsgálnak "alul".
A fiúkat kiküldték, behúzták a függönyöket, és liba sorba kellett állnunk/várnunk.
Lekellett húzni a bugyinkat, lehajolni a tanár előtt, miközben ő hátulról megnézett minket ott "alul".
Én akkor voltam 9 éves, és nagyon szégyenlős! Nehezemre esett megtenni, de nem akartam, hogy azt higyék én voltam. -.-
Osztályfőnökünk (nő) vizsgált, de egy másik tanárnő is jelen volt. Életem egyik legszörnyűbb emléke az a nap.
26 éves se tudtam még feldolgozni a történteket.
Nem hiszem, hogy a sz*ros WC feljogosítja a tanárokat a diákok megalázására.
Az a gyanum, hogy nem a WC volt az igazi ok.
Szerintetek volt ehhez joguk? Ha le is tojták a WC-t, elég indok volt, hogy ezt csinálják?
ÚÚÚristen, ez komoly, vagy csak unalmadban találsz ki hülyeségeket??? Azok a tanárok ellen simán fegyelmi eljárást indíthattak volna. (molesztálás, megalázás, visszaélés)
vazzzzz
Régen volt, rossz emlék, jobb ha elfelejted az egészet :)
Lényeg hogy nem történt belőle semmi komolyabb dolog.
Nehéz elfelejteni az a baj, de majd egyszert tuti sikerül...
Komoly! Annyira durva, hogy már hihetetlen?
A szüleimnek elmeséltem (szerintem mindenki), pár szülő be is ment, de nem történt semmi.
Kérdezgettük másnap egyébként a tanárt kiderült-e ki volt a tettes, de nem válaszolt kérdésünkre. Sohasem derült ki.
Kimehettünk utána 5 perc szünetre, és a lány WC-t is meglátogattuk, de semmi nyoma nem volt sz*ros foltoknak. Talán már ki is takarítottak addigra???
Gyerekként mi semmit sem tehettünk, sőt azt hittük ez természetes eljárás ilyen esetekben. Gyereknek miért kellene gyanakodni? Csak szarul esett a lelkünknek, és kész. Volt aki el is sírta magát.
Azért ennyire hülye nem vagyok, hogy ilyet kitaláljak! Ne nézz tizenéves kislánynak kérlek.
Szóval azt mondod a tanárok nem voltak ép eszűek?
Gondolkodom rajta, hogy megkeressem akkori osztályfőnököm, és megkérdezzem miért is volt, de félek elküldene a fenébe. A férjem szerint sincs értelme a megkeresésének, szerinte undorító amit csináltak, de el kellene már felejtenem.
Viszont úgy látom szerintetek sem volt joguk ehhez a tanároknak. Bevallom én egy kicsit a szülőket is hibáztatom, hogy miért nem harapták le a két tanár fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!