Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszett nektek a főcsaj a Tetovált Lány filmből?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 19:30
1/9 anonim válasza:
Nem láttam még azt a filmet, de meg akarom majd nézni.
2/9 anonim válasza:
Mindenhol látom reklámozva, de ez nem egy régebbi film? Én legalábbis láttam egy ugyan ilyen című filmet pár éve, és az szintén svéd volt. Amúgy nem igazán.
4/9 A kérdező kommentje:
Most megy a mozikban :)
2012. jan. 31. 19:35
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sem szép az arca de a teste *-*
2012. jan. 31. 19:36
6/9 anonim válasza:
Van a 2009-es verzió, és a mostani, 2011-es amcsi rekreáció - utóbbit még nem láttam, csak a főszereplő csajt. :)
Nekem igazából egyik sem esetem (sőt :D), de ha választani kéne, mindenképp a 2009-es filmbéli csaj mellett döntenék... valahogy szimpatikusabb is, meg úgy egyáltalán..
A tetovált lány (2009) [Noomi Rapace]: [link]
A tetovált lány (2011) [Rooney Mara]: [link]
23/F
7/9 anonim válasza:
Mind a kettôt szurnám mint szemètsedô a szemetet!
8/9 anonim válasza:
láttam a 2009-es és a 2011-es filmet is a mostanit...
De szegényke nagyon vékony olyan mint egy anorexiás.
DE! megnézném, hosszabb hajjal normálisabb hajjal és a sok piercing nélkül az ercán. Úgy lehet h elég jól nézne ki,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!