Hogy tetszett A tetovált lány?
Tegnap fejeztem be A tetovált lány című könyvet. Nekem nagyon tetszett(skandináv krimik sosem okoztak csalódást), hamarosan elkezdem a második darabját a trilógiának.
Nektek is bejön Stieg Larsson?
Én már túl vagyok mind a 3 könyvön és borzasztóan tetszett az egész trilógia. Moziban meg se néztem A tetovált lányt, mert nem akartam elrontani az egész varázsát. Igen sajnálom, hogy az író már nem él,kíváncsi lettem volna, hogy milyen könyveket írt volna még, ha van rá módja.
További jó olvasást!
Köszi, már elkezdtem a második kötetet, egyelőre az is nagyon tetszik. Neten megnéztem A tetovált lány trailer-t, de nagyon nem volt szimpatikus(Lisbeth Salander-t nagyon nem olyanak képzelem)
Szegény Larsson túlerőltette magát a lépcsőzésben és meghalt mielőtt befutott volna.
Ha hasonlóan jó skandináv sztorit szeretnél olvasni, ajánlom Jo Nesbo bármely művét(négy könyve jelent meg magyarul, a történetek főszereplője egy alkoholista norvég rendőr)
*___________*
innen már csak lehet tudni, amúgy én filmen néztem először...15/L... anyukám épp nézte és gondoltam nézem vele...még az nap kértem a könyvet..egyszerűen imádom mindegyiket.*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!