Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnál WC-zés közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnál WC-zés közben szellentettem, amit szerintem kinntről hallott is. Nagyon gáz? 17/F

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 00:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát akkor tartsd vissza okostojás! Én meg a paraszt voltam.
2009. máj. 31. 01:45
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Ne foglalkozz ezzel. Mindenkivel megeshet, emberből vagunk. 34/L
2009. máj. 31. 02:54
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

01:33-as, hát te egy ritka nagy tuskó paraszt vagy. Elárulom, nincs olyan lány, aki nem szokott szellenteni, de nagyon remélem, hogy sosem lesz komoly kapcsolatod, ugyanis ahhoz fel kéne nőni, de ha valaki 17 évesen ekkora sötét barom... no comment. (a drága haverod is hozzád hasonlóan egy éretlen p*cs)

Egyébként szerintem attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt, egy hosszabb kapcsolatban nem gáz, ugyanis NORMÁLIS emberek tisztában vannak vele, hogy a másik is szokta azt, amit ők. Nem kell belőle versenyt rendezni, de szakítani se kell emiatt. Szóval ne aggódj...

2009. máj. 31. 08:56
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

az én exeim lazán szellentettek egy idő után az én jelenlétemben is. a ffiak már csak ilyenek...

2009. máj. 31. 10:50
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Sztem azért nem látjátok a válaszotok %-át, mert amíg nem megy rá X szavazat addig nem számít. Ugye hogy ne az legyen h egyetlen bunkó miatt 0%-os legyen.
2009. máj. 31. 13:29
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy gáz:DFőleg ha már régóta jártok. Mint már írták a nők is szokták. Én 1,5 éve járok barátnőmmel és ő is szokott előttem. Ez így egészséges. Persze azért ne durrogtass:D De ha jön engedd ki finoman:D Nehogy bajod legyen.
2009. máj. 31. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj úgy, mintha mi se történt volna! Tételezd fel, hogy a barátnőd szülei vannak annyire intelligensek és korrektek, hogy legközelebb nem azzal fogadnak és a lányukat sem fogják letámadni, hogy ezt közölje veled!
2009. máj. 31. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Én álmomban f--gottam egy szép nagyot pár napja úgy, hogy arra ébredtem, és a párom is hallotta. Másnap reggel nevetve meséltem neki. Nem gáz a gáz...csak tudd kezelni.:D
2009. jún. 9. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne rágd magad, mindenki fingik,és hol, ha a wc-n nem? Nem olyan ciki ez, mint amilyennek érzed, ha hallotta , akkor max röhögött egy jót, de aztán biztosan hamar el is felejtette a dolgot. Nem vészes dolog, pláne, hogy fiú vagy.
2010. jún. 21. 13:00
 20/21 anonim ***** válasza:
90%

Az én barátom is szellent előttem,(5 éve vagyunk együtt) én csak mosolygok rajt,és mindig mondom neki,hogy nem is kell vissza tartani,mert attól meg a hasa fájdulna meg,de szólok neki,hogy ha rá jön menjen ki a szobából :) Nem a hang miatt.. :)

Én előtte sosem szellentettem,de szerintem őt egyáltalán nem zavarná, az meg,hogy emiatt elhagyni valakit...hát nem is haragudjon aki ilyet írt,de az biztos,hogy soha életbe nem lesz tartós kapcsolatod...majd ha együtt laktok és egy WC-t használtok,szegény lány addig nem mehet a dolgát intézni míg otthon vagy,vagy mi ? :)...

A kérdésre a válasz: egyáltalán nem gáz, főleg,hogy a WC-n történt...

2010. aug. 24. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!