Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnál WC-zés közben szellentettem, amit szerintem kinntről hallott is. Nagyon gáz? 17/F
01:33-as, hát te egy ritka nagy tuskó paraszt vagy. Elárulom, nincs olyan lány, aki nem szokott szellenteni, de nagyon remélem, hogy sosem lesz komoly kapcsolatod, ugyanis ahhoz fel kéne nőni, de ha valaki 17 évesen ekkora sötét barom... no comment. (a drága haverod is hozzád hasonlóan egy éretlen p*cs)
Egyébként szerintem attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt, egy hosszabb kapcsolatban nem gáz, ugyanis NORMÁLIS emberek tisztában vannak vele, hogy a másik is szokta azt, amit ők. Nem kell belőle versenyt rendezni, de szakítani se kell emiatt. Szóval ne aggódj...
Nem.
az én exeim lazán szellentettek egy idő után az én jelenlétemben is. a ffiak már csak ilyenek...
Az én barátom is szellent előttem,(5 éve vagyunk együtt) én csak mosolygok rajt,és mindig mondom neki,hogy nem is kell vissza tartani,mert attól meg a hasa fájdulna meg,de szólok neki,hogy ha rá jön menjen ki a szobából :) Nem a hang miatt.. :)
Én előtte sosem szellentettem,de szerintem őt egyáltalán nem zavarná, az meg,hogy emiatt elhagyni valakit...hát nem is haragudjon aki ilyet írt,de az biztos,hogy soha életbe nem lesz tartós kapcsolatod...majd ha együtt laktok és egy WC-t használtok,szegény lány addig nem mehet a dolgát intézni míg otthon vagy,vagy mi ? :)...
A kérdésre a válasz: egyáltalán nem gáz, főleg,hogy a WC-n történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!