Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnál WC-zés közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnál WC-zés közben szellentettem, amit szerintem kinntről hallott is. Nagyon gáz? 17/F

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 00:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
megesik az ilyen, úgyhogy emiatt ne vágd fel az ereidet :)
2009. máj. 31. 00:34
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Akkor gáz ha pl a szülők is hallották, vagy vmi, sztem..

bár meg lehet érteni.. wc..

2009. máj. 31. 00:49
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
nyugi, mindenki fingik..
2009. máj. 31. 00:50
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

:D:D:D:D Jajj istenem de jót nevettem a válaszokon.:D:D:D:D

Nem kell azt szégyelni,inkább az jöjjön ki,mint a körzeti orvos :D:D

2009. máj. 31. 00:59
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

meg inkább a wc-n mint mondjuk szex közbe :D

OFF amúgy mi a rákért nem látom, hogy hány százalékos a saját válaszom?

jah és az első is én voltam

2009. máj. 31. 01:02
 6/21 anonim ***** válasza:
97%

a szellentés az gáz szószerint :)

de maugy mniden ember fingik, jobb mnitha visszatartottad volna, és hát mégiscsak wc n voltál, ha rád jön a hasmenés és büdös, azt sem tudod eltitkolni.

bizony még a bombázók is szoktak kakilni. szerintem ha szeret, akkor inkább úgy csinál, mnit kai nem hallotta, amúgy meg ő is szokott szellenteni, és egy idő után természetes lesz, és az a jó, ha már elnézitek az ilyeneket egymásnak. a kapcsink elején mi is félve csináltuk ezeket a dolgokat, de mivel toleránsak vagyunk és emberből vagyunk, ezért megtanultunk együtt élni ezekkel a dolgokkal.

2009. máj. 31. 01:04
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

01 02 én sem látom a te százalékodat, de a többiekét igen, nem tudom miért van ez, lehet nem vagy már pontozható? csak itt nem látod, vagy máshol sem?

előző kommentező voltam :)

23/L

2009. máj. 31. 01:05
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Én húgyozás közben olyanokat fingok, mint a szakadt ló! Hát mikor gyüjjön ki, ha nem ekkor? Szellentsél bátran barátom!
2009. máj. 31. 01:16
 9/21 anonim ***** válasza:
29%

hát nemtom, h erre az oldalra milyen parasztok jönnek, de szerintem visszataszító az ilyen:D én pasi vok énis fingok, de a csajom előtt nem. Ha magamból indulok ki ha én meghallanám h ő fingik kb ígylennék h "szakítsunk" xD nagyon kiábrándító:D haveromnak elmúlt a szerelmi bánata ha arra gondolt h milyet szarhat az exe xDD szal nemtom embere válogatja ezt, szerintem nagyon gáz ammeg igazán megtanulhatnád h a csajod kecóján nem kábelezünk...

17F

2009. máj. 31. 01:33
 10/21 anonim ***** válasza:
41%
hugyozás közben meg azért vissza lehet tartani:) (előző voltam)
2009. máj. 31. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!