Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK.! Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
fiúk nektek tetszik ha 1csaj szeplős, fül től fülig? De csak abba a vonalba!? És ha az arcon anyajegy IS meg szeplő IS megtalálható?2012. jan. 30. 22:25
1/33 anonim válasza:
van akinek tetszik, de van akiknek nem nekem 8.
2/33 anonim válasza:
embere válogatja, mindenkinek más tetszik, de általánosságban merem nyilatkozni, hogy a nem szeplősök, nem anyajegyesek vannak előnyben.
3/33 anonim válasza:
küldj privátra fb elérhetőséget ..lehet,hogy te leszel a csajom!..:D
4/33 A kérdező kommentje:
jajaja azt tudom...: /
2012. jan. 30. 22:33
5/33 anonim válasza:
ha jól tudsz szopni, akkor áthidalod ezt a szépséghibát.
6/33 anonim válasza:
nem igazán tetszenek a szeplős lányok... de abból is vank szép mint mindenből...
7/33 anonim válasza:
Komoly válaszok....-.-
A szeplő alapján ne ítéld meg magad,a szerelem sok mindenre képes, lehet a párodnak pont az fog benned tetszeni!
9/33 anonim válasza:
Nem azt kérdezte, hogy szerelmes lenne e így valaha valaki belé, hanem h tetszik e. S szerintem ha egy normál srácnak hasonló kaliberű lányt mutatsz hót szeplőbe, meg hót anyajegybe, s ugyanolyant csak ezek nélkül, biztos nem a pöttyös fejűt választja a nagy többség.. viszont nem akadály azon emberek számára, akiknek ez nem fontos, vagy éppen ez jön be.. :)
masodik valaszolo voltam.
10/33 anonim válasza:
simán :) nem gáz az :) esetleg te is ... ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!