Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Alacsony, vékony fiú vagy inkább magas, testes, fiú, ha csak a kettő választás van?
ma 21:54
Ez az!! :D
Erre vártam, küldöm a szmájlit és egy puszit! :D
22:23: És a vékony srácot meg anorexiásként? Vagy őt szimplán átlagosan vékonyként, hogy ne legyen egyenlő a küzdelem? :D
Vagy csak szimplán a te oldaladra akarod dönteni a mérleget? :D Szánalom.
Amúgy eléggé meglepődtem a válaszokon >.<
21F
ma 22:33
Akkor azt írtam volna, hogy izmoms test!
De itt inkább a nagy hájas, macis fiúkra gondoltam a ngy testes alatt, mit nem lehet ezen érteni?!
Egyébként is láthatod, csak egy szavazata van a vékony, alacsony fiúknak, ti nagy állatok már így is előnyben vagytok. :D
22:41: Azért a nagy hájas kövér és a mackós között van ám röpke 30kg differencia alsóhangon... :D
Nem mindegy, hogy tudomisén 190cm/100kg vagy 190cm/150kg... :P
21F
ma 22:47
Na jó, de most pontosan hogyan lőjem be?!
Ilyen alapon az én 165cm magasságom és 55kg súlyom is csak egy érték, de ha leviszed, vagy feljebb, attól még oda tartozik.
ma 23:06
Köszi, puszi! :)
Az alacsony férfi olyan mint a kövér nő.
Mit nem lehet ezen érteni? Van aki szereti, de az egy kisebbség, mind kettő esetén.
És most itt az önbizalom visszaállításra vársz egy két "rád" szavazót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!