Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imádom ennyire az alacsony, vékony, cuki, kismellű, szép arcú lányokat? Ez fétis?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 00:43
11/25 A kérdező kommentje:
ma 22:38
Amelyik egészséges férfire vágyik az nem a nagymellűekre. :D
2012. jan. 30. 22:51
12/25 anonim válasza:
Maria Ozawa tetszik-e?
13/25 A kérdező kommentje:
ma 22:48
Köszi, őt még nem is ismertem eddig.
Nagyon cuki! *-*
2012. febr. 5. 22:59
14/25 anonim válasza:
ejj, de rossz nekem.
Magas vagyok, szőke, és vékony, ami úgy látszik egyenlő azzal, hogy bunkó, beképzelt pi cs a vagyok
Kösz srácok
15/25 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy hebephilia:D
amúgy nem... én is jobban szeretem őket, vhogy nem tűnnek olyan veszélyesnek
f18
16/25 anonim válasza:
Neked mi számít alacsonynak(cm), és mi számít vekonynak(kg)?
17/25 anonim válasza:
Neked mi számít alacsonynak(cm), és mi számít vekonynak(kg)? És cukinak?
18/25 anonim válasza:
Én meg úgy tudtam, hogy a fiúk inkább a közepes (tenyérnyi) mellett, markolható feneket, és viszonylag nagyobb csípőt szeretik, és azt, hogy a csaj ne legyen náluk magasabb. Akkor egész eddigi életemben hazugságban éltem volna? >.< xD
19/25 anonim válasza:
hehe..de jo nekem, pont ilyen vagyok:D marmint alacsony, vekony eees az, hogy cuki azt inkabb nem irom mer arra azt fogom kapni, hogy bekepzelt is1:)
20/25 anonim válasza:
ez de aranyos :D
Ez egyszerű.. Ez az ízlésed..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!