Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK! Milyen a nőideáltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! Milyen a nőideáltok?

Figyelt kérdés
Képet kérek és belső jellemzést :)

2012. jan. 28. 21:35
1 2 3
 11/22 Gyr válasza:
Kimagasló legyen tudomány terén matematika,fizika mondjuk rá egy professzornő,azonkivűl nagyon hosszú haja legyen nem számit ha kócos legyen tipikus matekos arca legyen a szeme zöld semmi féle kép nem szőke haja.És legyen az anorexia és a soványság között és ne törődjön magával olyan aki a legkezeletlenebb állapotában is tökéletesebb mint bárki más.
2012. jan. 28. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor eddig, amiket eddig leírtál, az stimmt.:D De különben meg a legfontosabb végső soron, hogy szeressen, és ezt ne féljen kimutatni.

Egyébként meg sok lány tetszik, nem 1forma mind, ezzel szerintem mindenki így van. Viszont belsőre ami fontos még, hogy legyen aranyos, jó humorú, szerintem ez különösen fontos, legyen sütnivalója, és lehetőleg ne legyen prűd. :)

2012. jan. 28. 21:56
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat. leírás alapján nincs mit szégyelni magamon/természetemben szóval igyekszem kiválsztottamnál :)))
2012. jan. 28. 21:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát, ezek a tagok engem utálnának :D
2012. jan. 28. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Miért, ha most itt azt írtuk volna egyébként, hogy áh ez borzasztó, akkor bebújtál volna a sarokba, és forever alone?:D Ennyire ne adj mások véleményére.:)
2012. jan. 28. 22:00
 16/22 A kérdező kommentje:
dehogyis :) a természetemet nem tudom megváltoztatni, csak pozitívum hogy nektek is ez tetszik :)
2012. jan. 28. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:
szőke göndör vállig érő fogak... hmm ennek sosem tudtam ellenállni :D
2012. jan. 28. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
2012. jan. 28. 22:08
 19/22 anonim ***** válasza:

sportoljon a sportért,ne kényszerből

és legyen házias,ne legyen veszekedős,hisztis,lusta.

2012. jan. 28. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Szőke hosszú hajú, kék szemű, 170 körüli, tudjak vele beszélni és a legfontosabb ha ezek mindegyike vagy egyike sem teljesül az, hogy szeressen!!!
2012. jan. 28. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!