Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis péniszű férfiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis péniszű férfiak! Nektek ez nem okoz problémát nyilvános helyeken?

Figyelt kérdés
Most azt a részét hagyjuk, hogy a szexuális életet mennyire nehezíti meg, illetve a lányokkal szemben mekkora gátlásosságot okoz, ha kicsi. Itt arra gondolok, akinek lankadt állapotban is látványosan picike. Az enyém például ilyenkor 2-3 centi mindössze. Nektek nem okoz problémát, ha nyilvános helyen elő kell venni, és más férfiak megláthatják? Például uszodai öltözőben levetkőzni teljesen meztelenre úgy, hogy körülötted mindenkinek, az egészen fiatal fiúkat is beleértve, legalább négyszer akkora. Vagy egy piszoárnál könnyíteni magadon, ahol nemcsak lazán kikapod, mint a többiek, hanem oda kell lépned egészen közel a kagylóhoz, és két kézzel kell tartani, nehogy összepisild magadat. Én már ott tartok, hogy nem merek uszodába menni, csak ha már kevesebben vannak, nyilvános illemhelyeken pedig mindig a vécét használom, a piszoárokat nagy ívben elkerülöm. :S
2012. jan. 26. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerinted a többi férfi megnézi? És nem mindegy, hogy mit gondolnak? Velük akarsz szexelni? Godnolom nem. Akkor meg nem mindegy? És különben is, abból, hogy lankadtan mekkora, nem lehet kikövetkeztetni, hogy mereven mekkorára nő. És kétlem, hogy más pasik a te fütyid méretén filóznának pisilés vagy zuhanyozás közben.

24/l

2012. jan. 26. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
én sosem bámultam meg egy ilyen általad említett helyen sem más férfi farkát. A sajátommal foglalkoztam nem máséval.
2012. jan. 26. 21:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Én elkerülöm a piszoárt. A fürdôkbe meg a törülközôt a derekamra csavarom és úgy öltözök át!
2012. jan. 26. 21:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem egyáltalán nem kicsi, de én is jobban szeretem a privát szférát pisilésnél. Mondjuk az engem is frusztrál, ha épp előtérbe kerül és pont összemegy a hideg miatt.
2012. jan. 26. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
hát én nekem rendesen iszonyom lett a piszoár-ba való wc-zéstől volt egy szórakozóhely nem mondom a nevét mind1 ott egybe piszoár volt egy 3-4méteren át és bakker ott mindenki lökdöste kb a másikat :D és mindenki más pélóját leste na innentől kezdve ha mellém áll vki én ha felrobbanok se tudok wc-zni ez olyan 2éve tört rám... :D
2012. jan. 26. 21:54
 6/16 A kérdező kommentje:

Hogy nem lehet kikövetkeztetni, pontosan mekkorára nő meg, az természetesen igaz. Az viszont azért így is nyilvánvaló, hogy ami lankadtan 2-3 centi, az felállva sem fog az átlag 15 centi közelébe érni.

Azt nem tudom, hogy a többi, normális méretű férfi mennyire szokta figyelni, másoknak mekkora. Akiknek kicsi, azok nyilván jobban ügyelnek erre. Már nem azért, mert szexuálisan érdekelne a dolog, hanem az állandó kisebbségi komplexus, ugye...

2012. jan. 26. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem a méretével van bajom, hanem eleve az ilyen nyilvános vécékkel. Piszoárt pl. sosem használom, hanem a rendes zárható ajtós vécét. Olyan helyen meg ahol át kell öltözni törölközős megoldás simán jó. Ha meg zuhanyoznod kell úgy hogy más is ott van akkor fal felé fordulás aztán közelbe készíted a törölközőt.
2012. jan. 26. 22:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Azért (is) van komplexusod, mert állandóan ezen agyalsz. Állva mekkora? Mert tkp. csak az számít. Ha meg legközelebb valaki megnézni, kérdezd meg, hogy mit nézegeti, netán homár?

Amúgy meg ne ezzel legyél már elfoglalva, keress barátnőt és szexeljetek. Meglátod, hogy bőven jó lesz a méreted. Tudom, könnyű mondani, de próbálj meg nem stresszelni, mert az lesz a vége, hogy teljesen rágörcsölsz és életed végéig ezen fogsz szenvedni.

24/l

2012. jan. 26. 22:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem kicsi, de amúgy meg kb. pont lesz-rom, hogy ki nézi meg ki nem, egyszerűen eszembe se jut ezen filózni, hogy "úristen, ez a tag, aki mellettem brunyál, épp a brémet sasolja". És ez valszeg akkor is így lenne, ha kicsi lenne. De van olyan haverom, aki ugyanígy be van parázva, ha úgy kell brunyálnia, hogy állnak mellette. Ennek szerintem nincs köze a p-csmérethez.
2012. jan. 26. 22:37
 10/16 anonim válasza:

22:37

Szerintem téged pont ezért nem érdekel, hogy nézi-e valaki, mert ha nagy akkor büszke lehetsz rá! ..és mellőzzük azt, hogy "nem a méret a lényeg"!

2012. jan. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!