Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis péniszű férfiak! Nektek ez nem okoz problémát nyilvános helyeken?
Teljes mertekben aterzem a helyzetedet, ugyanilyen "problemaval" kuszkodok en is.
Nyilvan, aki ugy erzi, hogy neki tul kicsi a penisze, az valoszinuleg nagyobb jelentoseget tulajdonit a meretnek, mint kellene es sokat agyal rajta es sajat magat fogja belehajszolni a gatlasossagba, kisebbsegi komplexusba. Ezzel en is igy vagyok.
En mindig kerultem az ilyen helyzeteket, egeszen gimitol kezdve, kamaszkorom ota, amikor ha (onkentelenul is) rapillantottam az osztalytarsakra, azt lattam, hogy mindenkinek a teste rendesen fejlodik korulottem, nekem meg az istenert sem akar noni az a kis vacak a labaim kozott, ebbol aztan arra kovetkeztettem, hogy valami velem nincs rendben. Ugyhogy senki elott nem zuhanyoztam sosem meztelenul, az oltozoi atoltozeseket mindig igyekeztem a leheto leggyorsabban elintezni, bo boxereket hordok csak, de meg abban sem szivesen mutatkozok senki elott.
Nyilvanos wc-ben inkabb a fulket valasztom, ha muszaj a piszoarhoz allni, akkor en is ugy csinalom, ahogy te leirtad.
Persze nyilvan nagyobb problemat csinalok ebbol, mint az indokolt lenne, es nyilvan nem akarjak masok azt lesni, hogy nekem mekkora (bar azert legyunk oszintek: a fiuk szeretnek egymassal versenyezni es fennall az eselye, hogy egy tenyleg feltunoen kis meretu peniszre akar cikizesekkel is reagalhatnak), en megis ugy erzem, hogy takargatnom kell, szegyellem, gatlasos vagyok miatta.
"Persze hogy szívesen röhögnék rajta milyen kicsi nekik, de nem merek odanézni mert búzának hisznek"
Na, hát ez az. Ettől félek én is. Még ha nem is mutatja ki feltétlenül, de magában megjegyzi, és jót röhög rajta, annak a béna lúzernek ott mekkora.
Érdekes viszont, hogy nekem ez eszembe se jut, hogy búzának gondoljam, aki megnézi. Inkább fordítva, néha magamról hiszem, hogy engem gondolnak annak a többiek.
Mert az természetes, hogy nekik feltűnik, hogy nekem a szokásosnál sokkal kisebb, én azonban az ő normális méretű péniszüket nézegetem, ami sokkal inkább gyanús.
Tenyleg mintha csak en irtam volna, amiket te mondasz, kerdezo. En is ugyanigy vagyok ezzel.
Mivel persze csajozni, ismerkedni sem mertem soha es elzarkoztam a lanyok elol (holott egeszen sokszor lett volna eselyem), meg inkabb azt szoktak rolam gondolni masok, hogy biztos meleg vagyok.
Szerintem valahol azert ertheto ez a szegyenlosseg: ha belegondolok, hogy a regi gimis osztalytarsak, haverok milyen dolgokert szoktak egymast (vagy epp engem) cikizni es kirohogni... hat ha egyszer meglatnak, hogy nekem mekkora a peniszem, onnantol kezdve szerintem egyfolytaban azon rohognenek es hiaba magyaraznek, hogy verpenisz, meg hogy merev meret, meg mittudomen, egy perc nyugtom sem lenne onnantol kezdve.
Viszont en ugy vagyok a dologgal, hogy ha egyszer veletlenul osszejonnek egy lannyal es latnam, hogy meg tudok neki felelni es oromet tudok neki szerezni, onnantol kezdve nem foglalkoznek ennyire a merettel (persze akkor sem vetkoznek le masok elott, nyilvanos helyeken), csak hat a gatlasaim es kisebbsegi erzeseim miatt meg az ismerkedestol is elzarkozok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!