Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzónak tartjátok, ha egy fiú nagyon magas? Kinek milyen magas álmai hercege?
Álmaim hercege pontosan 173 cm, és mivel én 163 cm vagyok, még így alacsonyan is magasabb nálam, és ez pont jó. :)
De egyébként jó lenne, ha nem írnának olyanokat az emberek, hogy nekik egy férfi nem férfi mondjuk 180 cm alatt, az alacsony férfiakat kedvelők sem írkálnak olyat, hogy nem fognak egy 190 cm magas lámpaoszloppal járni. Nekem például az nem tetszik, ha valakinek a mellkasával van egyvonalban a szemem, valakinek az, ha igen, nem vagyunk egyformák. :)
nem bírom az annyira magas srácokat.
mivel énis pici vok (156cm) :D
a barátom meg 174 ,szal pont 1 fej van köztünk,és így jó.
sztem az nem néz ki vmi túl jól,ha 1 óriás megy az utcán kézenfogva 1 törpével :D
Én 175 cm körüli vagyok, a barátom 180 cm körüli, mégis ha mellette állok teljesen ugyanakkorák vagyunk.
Nagyon szeretem őt, csak félek attól, hogy utolérem és magasabb leszek nála :D
mondjuk 17 évesen már csak nem növök tovább :S nagyon utálok ilyen magas lenni :( de hát ez van :)
Volt már 190 cm-es barátom is :D Nekem végülis az a lényeg, hogy nálam magasabb legyen, vagy max ugyanakkora mint én.
06:58-as: egyetértek veled...látod, mégis lepontoztak rendesen, amiért a 163 cm-mel nem tudok mit kezdeni a 180 cm fölöttiekkel... :S
(23:57es vagyok)
Én 15 éves fiú vagyok és 179 centiméter :DD
halálkomoly :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!