Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzónak tartjátok, ha egy fiú nagyon magas? Kinek milyen magas álmai hercege?
Söt nekem pasi nem pasi 175 felett:))
alatt nem ?
Én 170cm vagyok, a párom pedig 198, de semmi problémát nem okoz :) Én szeretem, hogy ilyen magas, nagy biztonság érzetet ad ez is mellette. Persze akkor igy ugyanúgy szeretném, ha csak 180 cm lenne. Amikor megismerkedtünk akkor nagyon-nagyon magasnak tűnt, de most már megszoktam:)
Egyébként meg tök vicces tud lenni néha, ha mókásan szemtől szembe "ki akarom osztani" akkor gyorsan keresek valami alkalmatosságot amire felpattanva egy szintre kerülünk:) Ezen mindig jót nevetünk:)
Mi az hogy :DD
Nálam a méret a lényeg.. csak magasságban :DD
Amúgy természetesen nem, de ez most ide jól hangzott (:
Én 163 cm vagyok, barátom 193 és ezt különösen imádom benne :P
16L
Én nem nőttem valami nagyra, 163 cm vagyok, szóval a 180 cm fölötti fiúkkal már nemigen tudok mit kezdeni. Volt egy srác, aki olyan 185 cm körül volt, és nem volt egyszerű ölelkezni vele, nekem lábujjhegyre kellett állnom, ő lehajolt, és ebben a pozícióban elég hamar meg is fájdult a derekam:( /nyitott csigolyám van sajnos/ És nekem az ölelés egy nagyon fontos gesztus, szóval nekem ez a magasság már kicsit kényelmetlen :(
A párom 173 cm, és ez így pont tökéletes, nagyon tetszik ^^
20/l
180-190 cm, de ehhez hogy "álmaim hercege" legyen kell minimum 90-100 kg, hogy ne nézzen ki úgy, mint egy pálcikaember!
26/L 175 cm magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!