Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne felmenni a baratomek hazaba?
14 eves vagyok es mar majdnem 1 honapja jarunk:)
Es nagyon hideg van kint es nagyon fazunk..es jo lenne vegre kettesben lenni vele nem egy plazaban:)
Igy mondta hogy kovetkezoleg felmehetnenk hozzajuk mert ugy sem lesz neki sem otthon:D szerintetek jo otlet?
Miert lenne baj hogy ha egymasnak esnenk?:D
am nem fogunk..:)))
Es hogy mondjam el a szuleimnek?://
Az egymásnak esés még korai.Azzal még bőven ráértek.
A szüleidnek pedig így mond el:Anyu,apu van egy fiú xy nak hívják,15.5 éves,egy hónapja járunk,de nyugodjatok meg,nem élünk nemi életet.Csak sétálgatunk,plázázgatunk,csókolózunk.Most azt szeretné,hogy menjünk fel hozzájuk,hogy melegben legyünk,nyugodtan tudjunk beszélgetni.Szeretném ha elengednétek.
Bár szerintem így nem fognak.
Én ha pár év múlva ezzel a mondókával jön elém a gyerkőcöm,(nekem fiam van) akkor azt fogom neki mondani,hogy először hozza ide a kislányt,hadd ismerjük meg,és így legalább látnánk,hogy megbízhatunk bennük.(a gyerekekben)
Szerintem a mondókád utánd ajánld fel a szüleidnek,hogy ha gondolják valamelyik nap felugornátok hozzátok,hogy megismerjék a fiút és így talán majd jobban elmernek majd engedni.
Csinálhatnád rafináltan is,hogy megelőzd a barátod paráit,felmentek hozzátok,ő úgy tudja nem lesz otthon senki,nekiálltok tvzni és közben hazajön vmelyik szülőd és lazán,spontán bemutatod őket egymásnak.Persze ezt előtte mond el otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!