Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok, és teljesen lapos. Semmi mellem. Az azért már szerintem elég gáz. Tudok csinálni valamit? Ez nem normális, ugye?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 22:39
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Mit akarsz 14 évesen?Várj nyugodtan 3-4 évet!
2012. jan. 27. 23:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem pont a picicici jön be :)

Szerintem semmi gáz nincs benne, és én a lányok arcát többet nézem, mint a mellét és a fenekét.

2012. jan. 27. 23:28
 23/29 anonim ***** válasza:

nekem 16 éves koromig nem kellett melltartó, nem volt mire felhúznom. utána megnőtt de nem lett nagy.

engem nem érdekelt hogy leszólják, push-up melltartót hordtam, hogy szerencsétlen alkalmi/testhezsimulós ruhák mutassanak rajtam valahogy. próbáltam én is szalonnát, simogatást, krémeket, szexet :D nem hatott.

egyedül a hízás (43 kilóról 55-re) segített.

most mondom, hogy olyan átlagos méretűek. igaz bevállaltam a többletsúlyt, kis babahájat a csípőmre de nem bánom. keményen nem sportolhatok (pár éve csináltam mellizomerősítő gyakorlatokat, de eltűnt róla minden zsír, konkrétan olyan felsőtestem volt, mint egy kicsit izmos pasié).

így inkább vagyok kicsit "fognivaló", mellekkel mint modellalakú de mellek nélkül.

szilikont nem vállallnék az ilyenek miatt: [link]

2012. jan. 27. 23:50
 24/29 I am God ***** válasza:
100%

A 22:47 es kommentet maga Tyler Durden írta!!!OMFG xD

"Nem a melled vagy"

Feldobtad az estém, köszi:)

2012. jan. 28. 02:01
 25/29 anonim ***** válasza:
51%
14 éves vagy basszus, kislány! 21 éves korodig nőhet, nyugi!
2012. jan. 28. 11:19
 26/29 anonim ***** válasza:
I am God, nagyon szívesen! XD
2012. jan. 28. 11:32
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, még nőhetnek! Én is 15 éves korom környékén kezdtem nőiesedni, addig nekem is gyerek alkatom volt. Ez egyénenként változik, ha pl anyukád is később érő típus volt, akkor lehetséges, hogy te is iylen vagy :)

20/L

2012. jan. 28. 14:45
 28/29 anonim ***** válasza:

14évesen ez tök normális, van akinek csak 16évesen kezd el nőni, szóval még van esélyed, ne parázz ennyire!

szivacsos melltartó lehet megoldás, de azért arra vigyázz, hogyha ezt választod, ne legyen annyira vastag a szivacs benne, hogy látsszon egy felsőn keresztül a vonala.

amúgy meg vannak srácok, akiknek a kicsi mell jön be.;)

2012. jan. 28. 16:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Ha lassan 22 evesen akkora mellem van, hogy szinte nem is latszik, akkor mar elfelejthetem ezt a bena dumat, hogy majd no?:)

Pedig mar 12 evesen menstrualtam. Es ilyenek maradtak, pontossn, mint 12 evesen. Kerdezo szerinted en mennyire erzem vacakul magam?:(

2012. febr. 5. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!