Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és teljesen lapos. Semmi mellem. Az azért már szerintem elég gáz. Tudok csinálni valamit? Ez nem normális, ugye?!
Nekem 14 évesen semmi mellem nem volt. 16 éves koromban nőtt meg. De az sem valami nagyra. 25 éves vagyok most és B kosarú a mellem. 22 éves koráig az ember fejlődik.
u.i.: Ja és ha lesz pasid az egy kicsit kezelésbe veszi :)) nem rossz értelemben, de fogja maszirozgatni és az jót tesz neki....és a nagy mell sem szép. Sok fiú szereti a nagyot, meg is bámulják, de titokban a kicsikről álmodoznak :))
" de az tegye először aki keresztül ment ilyenen..."
Bírom h egyesek mennyire bele tudnának halni h kicsi a melluk. Én ismerek egy csomó csajt akinek kicsi és le se szarják. Van így is barátjuk
Ennyi erovel én most belehalok abba h van egy kis túlsúlyom. Ja nem mert én meg vagyok elégedve magammal így is
lehet h neked csak 17 évesen kezd nőni
a hormonok csalósak
csak várni tudsz mást nem..
van szivacsos melltartó 65-ösben is
hordj olyat!
menstruálsz már?
ha még nem, teljesen természetes, hogy nem nőttek még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!