Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek az ilyen plázacica tipusú csajok?

Figyelt kérdés

16 éves ,166 cm magas vagyok, hosszú (derékig érő) sötétbarna hajam van és barna szemem, a bőröm is elég barnás ,de nem a szolizástól. 51 kg. vagyok elég vékony , szeretem a feszes toppokat és a miniszoknyákat meg persze a magassarkú cipőket, de azért télen nem így öltözök. Imádok vásárolni a barátnőimmel minden héten egy párszor elmegyünk az arénába, west endbe vagy az árkádba:D a szabadidőmben legtöbbször ha nem vásárolok vagy tv-zek, gépezek, barátnőimmel és 1-2 pasival lógok, vagy rajzolok.

A tanulmányi átlagom 3,5 nem is olyan rossz. (Eddig 3 pasim volt). Ja és a nevem Amélia . Ha valaki akar írjon privit.

2012. jan. 27. 17:01
1 2 3
 21/29 pqpqpq ***** válasza:
miert? meg mire lennel jo?
2012. jan. 27. 17:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Mert a plázacicák másra nem jók.
2012. jan. 27. 17:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a magas, szőke hajú, kék szemű, fehér bőrű típus jön be.

A lényeg, hogy lelkileg rendben legyél! :)

2012. jan. 27. 17:49
 24/29 A kérdező kommentje:
hát én teljesen rendbe vagyok lelkileg is
2012. jan. 27. 17:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Kamu vagy:D
2012. jan. 27. 17:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Ugyan már,miből vontátok le,hogy ő k*rva? Azért mert miniszoknyában jár? Tyűűű.. hihetetlen. :) Sok lány,aki tróger és bő gatyákban meg torna cipőkben járkál,ribi. Tudnék példát mondani rá. Miért kell ismeretlenbe ilyeneket írni róla? Nekem se jönnek be a plázacicák,én sem vagyok az. Alap tény,hogy sok a kis p*csa köztük,de ebből nem derült ki semmi. Miért kell ócsárolni? Nem értem..:S Neked meg válaszolok. Szerintem már kicsit unalmasak ezek a plázacica típusú lányok,nem jön le belőlük semmi,nem egyéniségek. A 3.5 átlag meg tényleg nem valami jó.. Húzz bele. Kicsit kevesebb vásárlás,több tanulás. ;)
2012. jan. 27. 23:43
 27/29 A kérdező kommentje:
:D
2012. jan. 28. 09:10
 28/29 anonim ***** válasza:

Gyökér válaszadók gyülekezete.Azért mert egy nő igényes és miniben jár,mert megteheti akkor már ribvnc,k_rva,istenem miért adsz ennyi állatot zsenge földünkre :D

Száljatok már magatokba légyszíves emberek.

Én is annó 3,5-es átlagú voltam gimiben utolsó éven 4,5.És lám én vittem a legtöbbre az osztályban pedig izmoagyúnak voltam titulálva,erről ennyit,a sok okosnak.

24Ffi

2012. máj. 21. 14:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Külsőleg bejösz, belsőleg (mivel nem ismerlek) nem tudom, és azzal, hogy magassarkúban meg miniszoknyában járkálsz szerintem nincs baj, jobb mint ha szakadt ruhákban járnál.
2012. júl. 13. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!